عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه رول لازانیا

مواد لازم برای رول لازانیا:


پیاز ۱ عدد
کرفس ۳ ساقه
روغن زیتون به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
ورق لازانیا ۲۵۰ گرم
ریکوتا ۲۵۰ گرم
پنیر موتزارلا رنده شده ۱۵۰ گرم
برگ ریحان ۵۰ گرم


طرز تهیه رول لازانیا:

برای تهیه سس، پیاز را ریز کنید و از ۳ ساقه کرفس بوته‌های زرد روشن و برگ و ساقه‌های جوان را جدا کنید و ریز خرد کنید.

به آرامی روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید، پباز و کرفس را اضافه کنید و تفت بدهید و چیلی را اضافه کنید، سپس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشند.

در این هنگام هنگام لازانیا را در آب و نمک بجوشانید در حین جوشاندن کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی ورقه‌های لازانیا نرم شدند آن‌ها را آبکش کنید و داخل سبدی آن را پهن کنید که به هم نچسبند.

یک عدد تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و سپس پنیر ریکوتا را به تخم مرغ اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. با استفاده از قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی را روی هر ورق بگذارید و از مخلوط پنیر و تخم مرغ هم روی سس بریزید به صورتی که لبه‌های لازانیا حدود ۱ سانتیمتر خالی باشد؛ و لازانیا‌ها را رول کنید و داخل ظرف مورد نظر برای داخل فر ایستاده قرار بدهید تا ظرف پر شود.

روی لازانیا‌ها را با پنیر موتزارلای رنده شده بپوشانید و داخل فر قرار بدهید. تا پخته شوند و پنیر روی آن طلایی شود از فر خارج کنید. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید با ریحان و برگ‌های کرفس آن را تزیین کنید.

می‌توانید سیب زمینی آبپز کنید و با سس گوجه و پنیر داخل لازانیا‌ها را پر کنید و رول کنید و روی آن پنیر بریزید؛ و داخل فر قرار بدهید تا بپزند.

نکاتی برای تهیه رول لازانیا:

می‌توانید داخل لازانیا‌ها را با اسفناج و پنیر ریکوتا و یا حتی با یک لایه با سس گوشت قرمز و یا مرغ پرکنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار