عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه یک دسر مقوی برای سحری ماه رمضان

مواد اولیه برای تهیه خرما بریز برای پنج نفر

خرمای هسته گرفته شده: ۲۰۰ گرم
آرد سبوس الک شده: نیم کیلوگرم
گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
آب: نصف فنجان
روغن حیوانی: ۳ قاشق غذا خوری
دارچین یا رازیانه: به میزان لازم
خلال پسته یا مغز پسته خرد شده: برای تزئین

طرز تهیه خرما بریز

آرد را در تابه ریخته و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و طلایی رنگ شود.
خرما را به آن اضافه کنید و هم بزنید.


روغن حیوانی و کره را نیز اضافه کرده و همین‌طور مداوم هم بزنید.
آب، شکر و گلاب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شیره تهیه شود.


شیره تهیه شده را به آرد اضافه کرده و دارچین یا رازیانه بزنید و در ظرف کشیده و تزئین کنید.
برای تزئین می‌توانید توپک‌های کوچک از حلوا درست کرده و در خلال یا مغز خرد شده پسته بغلتانید و کنار هم در ظرف بچینید.

منبع:سیمرغ

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار