عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه برگر فرانسوی

مواد لازم برای ۴ نفر برای برگر فرانسوی :

آب پیاز ۵۰ گرم سس کچاپ  ۵۰ گرم  خردل یک قاشق سوپخوری  نمک و فلفل به میزان لازم سیر ساطوری کرده یک حبه راسته و فیله گوساله (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۲  قاشق سوپخوری نان همبرگر ۴ عدد کاهو و گوجه فرنگی به میزان لازم پنیر گودا ۴ ورق پیاز حلقه ای تفت داده ۱ عدد کوچک ریحان یک دسته کوچک سیب زمینی سرخ کرده به میزان لازم

طرز تهیه برگر فرانسوی :

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.حالا گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.

سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

منبع : shooroshirin.ir

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-17 17:40:26

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار