عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه آش امام قزوین

مواد لازم برای آش امام :

گوشت گردن و یا سردست گوسفندی  ۱ کیلوگرم آب قلم ۲ پیمانه  یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه لوبیا قرمز  ۱ پیمانه  لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه عدس ۱ پیمانه ماش ۱ پیمانه برنج ۲ پیمانه پیاز سرخ شده ۲ پیمانه زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری دارچین ۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار لازم

نکته برای تهیه آش امام قزوین :

پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.

این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید.

حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می شود.

طرز تهیه آش امام قزوین :

ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

بعد در قابلمه ای جداگانه ۳ لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.

عدس و برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه را با مقداری روغن تفت می دهیم و اضافه می کنیم. وقتی زردچوبه را با روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگ تر می شود. ۱ پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

یک ربع آخر ۱ پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم.

منبع : bia2matbakh.loxblog.com

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-09 22:57:23

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار