عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی

مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :

 اسفناج  ۲۰۰ گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت)  شیر  ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد  آرد  ۳ لیوان روغن مایع نصف استکان (۴۰ گرم) شکر ۱ قاشق غذاخوری وانیل شکری ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :

اسفناج را شسته ۵ دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.

منبع : beytoote.com

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-17 16:16:26

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار