عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کلوچه خرمایی

آموزش در ادامه مطلب...

"به نام خدا"

مواد لازم:آرد سفید ۱ پیمانه الک شده،شکر نصف پیمانه،مایه خمیر دو قاشق غذاخوری،آب دو لیوان،روغن تقریبا یک پیمانه،نمک نصف قاشق چایخوری،زیره سالم (آسیاب نشده)یک استکان،خرما،روغن کمی برای تفت خرما،کمی زنجبیل

ابتدا آرد+شکر+نمک+زیره+روغن را مخلوط کرده،در ظرفی جدا یک قاشق چایخوری شکر+مایه خمیر و کمی آب ولرم ریخته،حدود ۱۰ دقیقه میگذاریم یه جای گرم تا برسه،به مخلوط آردمون اضافه کرده و هم میزنیم،باید یه خمیر نرمی بدست بیاد،

میتونید بسته به آبخوری آردمون آب بیشتری بریزیم،خوب که ورز دادیم در جایی گرم حدود ۲ ساعت گذاشته تا ور بیاد

خرماها هم هسته گرفته در کمی روغن تفت داده و کمی زنجبیل بهش اضافه کرده

از خمیر یک چانه کوچک برداشته ،کمی در کف دست بازش کرده،دو قاشق پر خرما میزاریم توش

 و از کناره ها خمیر رو میاریم روی خرما ها 

و گردش میکنیم،قسمت جمع شده را توی کنجد زده،

توی سینی فر چیده و با دست پهنش کرده،چنگال میزنیم توش 

،میزاریم توی فر تا کفش کمی که تغییر رنگ داد،گریل رو روشن کرده تا رویش برشته شود

نوع مطلب :
برچسب ها : آموزشی، نان ها، سنتی،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار