کلوچه خرمایی


آموزش در ادامه مطلب...
"به نام خدا"مواد لازم:آرد سفید ۱ پیمانه الک شده،شکر نصف پیمانه،مایه خمیر دو قاشق غذاخوری،آب دو لیوان،روغن تقریبا یک پیمانه،نمک نصف قاشق چایخوری،زیره سالم (آسیاب نشده)یک استکان،خرما،روغن کمی برای تفت خرما،کمی زنجبیل
ابتدا آرد+شکر+نمک+زیره+روغن را مخلوط کرده،در ظرفی جدا یک قاشق چایخوری شکر+مایه خمیر و کمی آب ولرم ریخته،حدود ۱۰ دقیقه میگذاریم یه جای گرم تا برسه،به مخلوط آردمون اضافه کرده و هم میزنیم،باید یه خمیر نرمی بدست بیاد،

میتونید بسته به آبخوری آردمون آب بیشتری بریزیم،خوب که ورز دادیم در جایی گرم حدود ۲ ساعت گذاشته تا ور بیاد

خرماها هم هسته گرفته در کمی روغن تفت داده و کمی زنجبیل بهش اضافه کرده

از خمیر یک چانه کوچک برداشته ،کمی در کف دست بازش کرده،دو قاشق پر خرما میزاریم توش

و از کناره ها خمیر رو میاریم روی خرما ها

و گردش میکنیم،قسمت جمع شده را توی کنجد زده،


توی سینی فر چیده و با دست پهنش کرده،چنگال میزنیم توش


،میزاریم توی فر تا کفش کمی که تغییر رنگ داد،گریل رو روشن کرده تا رویش برشته شود

نوع مطلب :
برچسب ها :
آموزشی، نان ها، سنتی،
لینک های مرتبط :