عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

حلیم عدس

آموزش در ادامه...

"به نام خدا"

 مواد لازم:عدس ربع کیلو،گندم هلیم یک کیلو،دارچین،نمک‌،مرغ یا گوشت یک عدد

گندم هلیم را پاک کرده(دانه های سبز و قرمزش را در میاریم واسه پرنده ها میریزیم)

از یکروز قبل شسته و خیسانده

در قابلمه ای حدودا چهار برابر گندم آب ریخته،

میگذاریم تا جوش بیاید.حرارت را کم کرده حدود دو ساعت پخته،مرغ یا گوشت را پخته ،ریش ریش کرده به هلیم اضافه میکنیم.

کمی رون حیوانی بهش اضافه کرده.حدود سه ساعت با دمکنی میزاریم کامل له شود.بعد با گوشتکوب برقی هلیم را زده.کمی دارچین و نمک بهش زده.عدس سبز را آبپز کرده با گوشتکوب خوب زده به مواد اضافه کرده.میگذاریم تا حسابی جا بیفتد.

نوع مطلب :
برچسب ها : غذاهای سنتی،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار