عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

ته چین گوشت و اسفناج

مواد لازم:

برنج       4 پیمانه     گوشت    600 گرم       اسفناج           1 کیلو

پیاز        2 عدد        زعفران    مقدار لازم      نمک و ادویه    مقدار لازم

رب انار   4 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با 1 عدد پیاز میپزیم و در آخر کار نمک و ادویه و کمی رب انار میریزیم.  اسفناج را به همراه کمی روغن در تابه تفت داده و در نهایت نمک و ادویه و 2 قاشق رب انار اضافه میکنیم. 1 عدد پیاز را هم سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. برنج را آبکش کرده و با زعفران مخلوط کرده ونصف آن را در ظرفی که چرب کرده ایم میریزیم. پیاز سرخ شده و گوشت تکه شده و اسفناج را ریخته و بقیه برنج را میریزیم. مقداری از آبگوشت را روی برنج ریخته وروی ظرف را فویل کشیده و چند سوراخ ایجاد کرده و درفر 180 درجه به مدت 1 ساعت بماند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار