عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه تارت شکلاتی و پرتقالی


مواد لازم

زمان آماده سازی : 75 دقیقه زمان پخت : 450 دقیقه 525 دقیقه

پرتقال  ۱ عدد
آب  ۵ فنجان
شکر   ۱فنجان
چوب دارچین  ۱ عدد
آرد سفید گندم  ۱ فنجان
آرد سفید گندم  ۲ قاشق غذاخوری
شکر  ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو  یک‌چهارم فنجان
دارچین  نصف قاشق چایخوری
کره‌ بدون نمک  ۸ قاشق غذاخوری
شکر قنادی  نصف فنجان
پوست پرتقال۱ قاشق چایخوری
نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ۱ عدد
عصاره‌ وانیل۱ قاشق چایخوری
چیپس شکلات  ۲٫۵  فنجان
شیر کم‌چرب۲ فنجان
خامه‌ یک‌سوم فنجان
شربت پرتقال یک‌چهارم فنجان
نشاسته‌ ذرت۲ قاشق غذاخوری
عصاره‌ پرتقال یک و سه‌چهارم قاشق چایخوری
عصاره‌ وانیل سه‌چهارم قاشق چایخوری
نمک مقداری

مراحل پخت

برای درست کردن پوست پرتقال قندی: با پوست‌کن به اندازه‌ی ۱ قاشق چایخوری پوست از یک ناحیه‌ی کوچک پرتقال جدا کنید. آن را برای پوسته کنار بگذارید. با یک پوست‌کن سبزیجات، بقیه‌ی پوست پرتقال را به شکل یک نوار بلند از بالا تا پایین پرتقال بگیرید. نوارها‌ را به نوارهای بلند باریک‌تر برش دهید.

نوارها و ۲ فنجان آب را در یک قابلمه‌ی متوسط باهم مخلوط کنید. اجازه دهید روی شعله‌ی بالا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس در یک آبکش ریز خالی کنید. نوارها را به قابلمه برگردانید. ۲ فنجان آب اضافه کنید و ۱۰ دقیقه‌ دیگر بجوشانید. دوباره آبکش کنید. نوارها را در آبکش بگذارید.

۱ فنجان آب باقی‌مانده، ۱ فنجان شکر دانه‌ریز و چوب دارچین را در قابلمه باهم مخلوط کنید. بگذارید آرام بجوشد و بهم بزنید تا شکر حل شود. نوارهای پوست پرتقال را اضافه کنید. شعله را پایین بیاورید تا آرام بجوشد و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد تا پوست‌ها کاملا نرم شوند. شربت را در یک ظرف خالی کنید و برای فیلینگ کنار بگذارید.

پوست‌ها را در یک کاسه‌ کوچک بریزید و با ۳ قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده مخلوط کنید تا کاملا پوست‌ها را بپوشاند. با استفاده از یک چنگال، آنها را در یک سینی پوشیده‌شده با کاغذ مومی خالی کنید. در صورت تمایل، پوست‌ها را دور خلال دندان بپیچید تا شکل موجی پیدا کنند. اجازه دهید ۲ ساعت بمانند تا خشک شوند.

برای آماده کردن پوسته: آرد، کاکائو و دارچین را در یک کاسه‌ی کوچک باهم الک کنید. کره، شکر قنادی، پوست پرتقال و نمک را با یک همزن برقی در یک کاسه‌ی بزرگ بهم بزنید تا غلیظ شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بهم بزنید تا خوب مخلوط شود. لبه های ظرف را با کفگیر پلاستیکی تمیز کنید و ۳۰ ثانیه‌ی دیگر بهم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط بهم بزنید تا خوب مخلوط شود. خمی ررا روی یک لایه پلاستیک بریزید و به شکل صفحه‌ای با ضخامت نیم اینچ درآورید. روی آن را سفت بپوشانید و حداقل ۱ ساعت تا ۳ روز در یخچال قرار دهید (خمیر بسیار نرم خواهد شد).

برای سرهم کردن تارت: خمیر را بین ورقه‌های کاغذ مومی به شکل یک دایره‌ی ۱۲ تا ۱۳ اینچی درآورید. ورقه‌ی بالایی را بردارید و خمیر را در یک ظرف تارت ۱۱ اینچی برگردانید، اطراف و کف ظرف را بپوشانید. هرگونه خمیر اضافه‌ی بیش‌ازحد آویزان را جدا کنید و به محل‌های نازک بچسبانید. تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و تا ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

فر را تا ۳۵۰ درجه‌ فارنهایت گرم کنید.

پوسته‌ را تا زمانی که خشک شده و از لبه‌های ظرف جدا شود، بپزید – حدود ۲۰ دقیقه.

برای آماده کردن فیلینگ: شکلات را در یک کاسه‌‌ متوسط بریزید. شیر، خامه، یک‌چهارم فنجان شربت پرتقال و نشاسته‌ی ذرت را در یک قابلمه‌ کوچک باهم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. آن را روی شعله‌ متوسط بجوش بیاورید، گاهی بهم بزنید. وقتی بجوش آمد، ۱ دقیقه دائما بهم بزنید. این مخلوط را روی شکلات بریزید. عصاره‌ پرتقال، وانیل و نمک را اضافه کنید و بهم بزنید تا شکلات آب شود. آن را روی پوسته بریزید و رویش را صاف کنید.

تارت را تا زمانی که کاملا سرد شود، در یخچال قرار دهید – حداقل ۴ ساعت. در هنگام سرو روی آن، پوست پرتقال قندی بریزید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار