عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه موس میوه‌ای

مواد لازم برای موس میوه ای

آب 30 میلی لیتر
ژلاتین 5 گرم
سس میوه ای 130 میلی لیتر 
خامه زده شده (شکر برای خامه لازم نیست) 130 گرم
مرنگ ایتالیایی (2 سفیدهٔ تخم مرغ)

طرز تهیه موس میوه ای

1. آب گرم را در ظرفی نسوز ریخته و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم تا ژلاتین در آب چند دقیقه خیس شود. سپس ظرف نسوز را در داخل آب گرم گذاشته بهم می زنیم تا ژلاتین حل شود. ژلاتین در دمای 60–50 درجه سانتیگراد حل شده و در صورتی که دمای محلول از 80 درجه بیشتر باشد بوی ناخوشایندی از ژلاتین متصاعد شده و خاصیت انجمادکنندگی آن کاهش می یابد.

2. ژلاتین را به هر نوع سس میوه برای نمونه سس تمشک اضافه می کنیم و بهم می زنیم. دمای سس میوه نباید خیلی سرد باشد زیرا اضافه کردن ژلاتین به یک مایع بسیار سرد باعث بسته شدن سریع آن شده در داخل مایع لخته های ژلاتین بوجود می آید.

3. خامهٔ زده شده را به مرنگ ایتالیایی اضافه می کنیم.

4. مخلوط خامه و مرنگ و سس تمشک را با یکدیگر با لیسک مخلوط می کنیم تا موس یکدست شود.

5. موس را در داخل قالب ریخته و روی آن را با کاردک کرم مالی کاملاً صاف می کنیم. قالب را چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا موس سفت شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار