عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهی با روشی ساده

باقالی پلو با ماهی

باقالی پلو با ماهیروش تهیه باقالی پلو با ماهی غذای خوش طعم

باقالی پلو با ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توانید هم ماهی در این غذا استفاده کنید و هم مرغ.

 مواد لازم باقالی پلو با ماهیبرنج 3 پیمانهباقالی سبز بدون پوست 400 گرمشوید 40 شاخهماهی بدون استخوان 1 کیلونمک به مقدار لازمزردچوبه 1 قاشق غذاخوری سر پرادویه ماهی بوشهر 1 قاشق مرباخوری سرپرگرد لیمو 1 قاشق مرباخوری سرپر

باقالی پلو با ماهی

باقالی پلو با ماهیطرز تهیه باقالی پلو با ماهی

برنجی که از قبل شستیم و چند ساعت در آب و نمک خیسانده ایم کمی آب میریزیم تا روی حرارت جوش بخورد. به همراه برنج باقالی و نصف قاشق زردچوه را هم اضافه می کنیم تا بجوشند.

ماهی بدون استحوان را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون تابه ای که با کمی روغن داغ شده است می ریزیم و سپس ادویه ماهی بوشهری و گرد لیمو را بر روی ماهی میریزیم و مقداری تفت می دهیم. منتظر میمانیم تا ماهی سرخ شود.

در همین فاصله شویدها را ساطوری و خرد می کنیم. وقتی برننج مغزپخت شد آن را آبکش می کنیم.

باقالی پلو با ماهی

باقالی پلو با ماهی

در قابلمه ای که می خواهید برنج را در آن دم کنید. کمی روغن، اب و زردچوبه بریزید و سپس کمی از مخلوط برنج و باقالی ها را می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و سپس شوید تازه را بر روی برنج میریزیم و روی شویدها هم ماهی سرخ شده را می ریزیم. به همین ترتیب این لایه ها را ادامه می دهیم.

در آخر هم دور برنج ها را جمع کنید تا هوا در قسمت های مختلف برنج جریان داشته باشد. برنج را برای چند دقیقه بر روی حرارت متوسط قرار مدهیم تا بخار کند و سپس حرارت را کم می کنیم تا به مدت 40 تا 45 دقیقه برنج خوب پخته شود.

این غذا به دلیل داشتن ماهی دارای امگا 3 است که دارای خواص زیادی است.

همجنین بخوانید : کوکو سبزی با اشپل ماهی غذایی بسیار خوشمزه و مقوی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار