عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستورالعمل پخت ساده و راحت کیک گردویی در خانه

طرز تهیه کیک گردویی

تخم مرغ جدا شده ۶ عدد
کره یک پیمانهٔ ۲۰۰ میلی لیتری
شکر یک و یک چهارم پیمانه
آرد الک شده ۲ و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل
شیر یک پیمانه
گردوی خرد شده یک دوم پیمانه

طرز تهیه کیک گردویی

۱. کره و شکر را میزنیم تا سفید شود زرده‌های تخم مرغ را نیز یا فاصله مخلوط کرده می‌زنیم.

۲. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، شیر را نیز بتدریج داخل مایه کرده بزنید.

۳. گردو را اضافه کنید.

۴. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود بصورت دورانی با مواد قاطی کنید.

۵. در حرارت ۱۷۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار