عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش تهیه تارت موز

این هم یکی از روش‌های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره‌ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشه.

مواد لازم برای خمیر تارت:

۱ عدد تخم مرغ
۲۲۵ گرم آرد
۱۲۵ گرم کره
۱ قاشق چای خوری آب لیمو
۱ قاشق چای خوری آب
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
کمی نمک

مواد لازم برای داخل تارت:

۲ عدد موز
۱ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم کره
۶۰ گرم شکر
۱ قاشق چای خوری آب لیمو

مواد لازم برای روی تارت:

۴ قاشق غذاخوری شکر
۲ عدد سفیده تخم مرغ

دستور تهیه تارت موز

کره را خرد کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و کره را به آن‌ها اضافه کنید. با دست کره را با مواد خشک هم بزنید تا مواد شبیه به خرده‌های نان شود.

تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توپ در بیاورید.

خمیر را به شکل مربعی صاف کنید و داخل سلفون بپیچید. سپس آن را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را بردارید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۵ میلیمتر صاف کنید.

بهتر است از قالب‌هایی استفاده کنید که کف و دیواره آن‌ها جدا شدنی هستند. کف قالب را با فویل بپوشانید و خمیر را داخل قالب قرار دهید.

برای این که کیک فرم خودش را از دست ندهد از دانه‌های سرامیکی (مثل لوبیا، نخود و برنج خام) استفاده کنید تا سنگینی وزن آن‌ها باعث شود خمیر ثابت بماند و حالتش از بین نرود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.

کره را داخل تاوه با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که تبدیل به یک خمیر تقریبا غلیظ شود.

تخم مرغ‌ها را بزنید و ۱ قاشق چای خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری کره را به آن اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ را به خمیری که با شکر و کره درست کرده اید اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. موز‌ها را له کنید و به تاوه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند سپس خاموش کنید.

سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.

برای درست کردن مواد خامه‌ای روی تارت شکر و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. سپس آن را روی تارت بریزید.

قالب را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه‌ای رنگ شود.

اکنون تارت موز آماده سرو شدن است. نوش جان!

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...