عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

لواشک انار و به خانگی را چگونه درست کنیم؟

مواد لازم لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار ۲ لیوان

به بزرگ ۱ عدد

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه لواشک انار و به:

دانه‌های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود (از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید).

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد (در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید).

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید. (میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود)

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار