عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

۱۱ ماده غذایی که نباید در فریزر نگهداری کنید

این مشکل درمورد غذاهایی که نباید در مایکروویو گذاشت نیز صدق می‌کند. متأسفانه در میان مردم تصورات اشتباهی درمورد نحوه‌ی نگهداری مواد غذایی و پخت آن وجود دارد که روزبه‌روز نیز درحال گسترش است. در‌ادامه ۱۱ ماده غذایی که نباید در فریزر نگهداری کنید را معرفی می‌کنیم.

۱. شیر
شیر یخ‌زده بعد از یخ‌زدایی دیگه شفاف و صاف نیست و حالت بریده‌بریده دارد. به‌همین‌خاطر اگر می‌خواهید شیر بخورید بهتر است آن را فریز نکنید. البته اگر تصمیم‌ دارید از شیر در طبخ غذا استفاده کنید، می‌توانید از شیر یخ‌زده استفاده کنید. فقط حواس‌تان باشد وقتی می‌خواهید شیر را یخ‌زدایی کنید، با توجه به‌اندازه‌ی ظرف، یک روز یا بیشتر باید شیر را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا یخ شیر آرام‌آرام باز شود.

۲. سبزیجات
اگر دوست‌دارید سبزیجات ترد و خوشمزه بخورید، بهتر است آنها را در فریزر نگذارید. سبزیجات بعد از یخ‌زدایی نرم می‌شوند و دیگر ترد و خوشمزه نیستند.
به‌جای اینکه سبزی‌های شسته‌شده و خشک‌شده را در فریزر نگهداری کنید، بهتر است سبزی‌ را در حوله‌ای کاغذی یا نخی بپیچید. بعد داخل پاکتی پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.

۳. غذاهای سرخ‌شده
مهم‌ترین ویژگی غذاهای سرخ‌شده تردبودن است، اما فریزکردن غذاهای سرخ‌شده باعث نرم‌شدن آن می‌شود و درواقع حالت تردی و خوشمزگی غذا کاملا از بین می‌رود. نظرتان درمورد خوردن مرغ سوخاری که تازگی و تردی اولیه را ندارد، ‌چیست؟ چه چیزی بدتر از خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده‌ی نرم است؟ البته شاید بتوانید تردی و شکنندگی برخی از غذاهای سرخ‌شده را با انداختن دوباره‌ی آنها در ماهیتابه‌ و روغن داغ برگردانید؛ هرچند این‌کار باعث می‌شود غذایتان روغن بیشتری به خود جذب کند و چرب‌تر شود. پیشنهاد ما این است که غذای سرخ‌شده‌ی خود را در یک وعده بخورید و سعی نکنید باقی‌مانده‌ی غذا را فریز کنید.

۴. تخم‌مرغ با پوست
همه‌ی ما می‌دانیم حجم مایعات با یخ‌زدن افزایش می‌یابد به‌همین‌خاطر بهتر است برای نگهداری مایعات در فریزر از یک ظرف بزرگ‌تر استفاده کنید. درمورد تخم‌مرغ هم دقیقا همین مشکل وجود دارد. وقتی تخم‌مرغ را با پوست داخل فریزر می‌گذارید، مایع درون آن سفت‌ می‌شود و با افزایش حجم، پوست تخم‌مرغ نیز ترک برمی‌دارد. بدترین قسمت ماجرا این است که با شکسته‌شدن تخم‌مرغ‌ها همه‌ی فضای فریزر بوی تخم‌مرغ می‌گیرد. پس بهترین راه‌حل است که بی‌خیال فریزکردن تخم‌مرغ بشوید.

۵. میوه و سبزیجات خام
میوه و سبزیجات مقدار زیادی آب دارند که گذاشتن آنها در فریزر باعث یخ‌زدن آب درون میوه‌ها و صیفی‌جات می‌شود و معمولا امکان مصرف آنها بعد از وجود ندارد. درواقع بعد از یخ‌زدایی میوه‌ها شل و نرم می‌شوند و دیگر به حالت ترد اولیه برنمی‌گردند. هیچ‌کس دوست ندارد یک خیار یا کرفس نرم‌شده بخورد.

۶. خامه‌‌ی ترش
یخ‌زدن خامه‌‌ی ترش باعث بریده‌بریده شدن و بدشکل شدن ظاهر آن می‌شود. شما می‌توانید خامه‌ی یخ‌زدایی‌شده را با هم‌زن بزنید و سپس در طبخ غذا و درست کردن دسر از آن استفاده کنید، اما طعم آن به‌تنهایی چندان خوشایند نخواهد بود.

۷. آرد سوخاری و خرده‌های نان
استفاده از خرده‌های نان، آرد سوخاری یا پنیر بر روی غذاها موجب تردی و خوشمزگی بیشتر غذاها می‌شود و به‌همین‌خاطر گذاشتن این نوع غذاها در فریزر موجب نرمی آنها می‌شود. پس بهتر است ریسک نکنید و هرگز آنها را در فریزر نگذارید. برای حفظ طعم و مزه‌ی غذا می‌توانید بعد از یخ‌زدایی از آرد سوخاری و پنیر استفاده کنید.

۸. ماست
منظورمان بستنی ماستی نیست. بحث اصلی درمورد فریزکردن ماست است. قراردادن ماست، ماست چکیده یا ماست یونانی در فریزر باعث تغییر بافت آن می‌شود. فکر نکنید با قراردادن ماست در فریزر صاحب بستنی ماستی می‌شوید. بستنی ماستی، ‌دسر خوشمزه‌ای است که مصرف آن در دهه‌ی اخیر در آمریکا بسیار زیاد شده‌ است. مانند خامه‌ی ترش، بافت ماست نیز بعد از یخ‌زدایی تغییر شکل می‌دهد، بریده‌بریده می‌شود و قابل خوردن نخواهد بود. البته می‌توانید از آن در پخت‌وپز استفاده کنید، چون خوردن آن به‌تنهایی چندان خوشمزه نیست.

۹. سیب‌زمینی
سیب‌زمینی آب زیادی دارد. فریزکردن سیب‌زمینی باعث تشکیل کریستال‌های یخ و ایجاد سوراخ‌ در بافت سیب‌زمینی می‌شود. به همین‌خاطر بعد از یخ‌زدایی سیب‌زمینی طراوت و تردی اولیه را ندارد. بهتر است سیب‌زمینی را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید. اگر واقعا مجبور به فریزکردن سیب‌زمینی هستید، بهتر است اول آن را بپزید. هرچند سیب‌زمینی پخته هنوز هم آبدار است، ولی با توجه به نوع پخت می‌توانید به نتایج بهتری برسید.

۱۰. پنیر
با توجه به ماندگاری بالای پنیر اصلا نیازی به فریزکردن پنیر نیست. اگر پنیر سفتی را در فریزر بگذارید، نرم و خمیری می‌شود و اگر یک قالب پنیر نرم را فریز کنید،‌ با توجه به تشکیل کریستال‌های یخ در پنیر، بافت آن کاملا از بین می‌رود. بهتر است با گذاشن پنیر در فریزر طعم خوشمزه‌ی آن را خراب نکنید.

۱۱. خامه‌های قنادی
فریزکردن خامه‌های قنادی که از سفیده‌ی تخم‌مرغ تهیه می‌شوند، کار اشتباهی است، زیرا یخ‌زدن موجب از بین رفتن بافت خامه و حتی فاسدشدن آن می‌شود. همچنین خامه‌ی یخ‌زدایی‌شده دیگر فرم مناسب برای استفاده بر روی کیک را نخواهد داشت و ممکن است کیک شما را کاملا خراب کند.

فریزکردن مواد غذایی کار حساسی است. مهم نیست چه چیزی را فریز می‌کند، مهم این است که آن را بیش از ۹ ماه در فریزر نگهداری نکنید. نحوه‌ی خارج‌کردن موادغذایی از حالت انجماد نیز اهمیت زیادی دارد. برای یخ‌زدایی از مواد غذایی زمان مناسبی لازم است؛ یخ‌زدایی آرام باعث می‌شود کیفیت مواد غذایی فریزشده به‌طور کامل حفظ شود. از گذاشتن مواد‌ غذایی داغ در فریزر خودداری کنید. اول اجازه بدهید که ظرف موادغذایی به‌طور کامل خنک شود و سپس آنها را در فریزر بگذارید.

منبع: زندگی آنلاین

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • شکلات هندوانه‌ای دسر مجلسی شب یلدا

    نکته: اگر شکلات رنگی نداشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید، ولی باید داخلش رنگ بریزید. ریختن رنگ تو شکلات سفید شکلات شما را کمی سفت میکنه و...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه مارمالاد پرتقال با طعم فوق العاده دلپذیر

    مارمالاد پرتقال از انواع مربا‌های خمیری شکل است که در میان آن‌ها تکه‌های خرد شده پرتقال وجود ندارد و با توجه به اینکه این نوع مارمالاد در مدت زمان...

  • پیتزا هندوانه ای، یک دسر شیک و آسان برای شب یلدا

    دسر شب یلدا یکی از خوراکی‌هایی است که خانم‌ها خانه برای شب یلدا ترجیح می‌دهند خودشان آن را درست کنند. پیتزا هندوانه هم یکی از بهترین پیشنهاد‌ها...

  • طرز تهیه کیک ساده در منزل

    انواع کیک ساده انواع کیک ساده را به راحتی و با کمترین امکانات می‎توان در منزل تهیه کرد. این کیک در طعم‎های مختلفی طبخ می‎شود. کیک ساده...

  • دستور تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا

    مواد لازم برای کیک انار مخصوص شب یلدا: تخم مرغ: ۶ عدد شکر: ۱ پیمانه آرد سفید: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق...

  • طرز تهیه خوراک مرغ چشم بلبلی

    مواد لازم برای خوراک مرغ چشم بلبلی: مرغ درسته یک عدد ادویه کاری یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار کافی دارچین یک قاشق مرباخوری...

  • منوی ویژه شب یلدا برای با سلیقه ها

    مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: یلدا یکی از شب‌هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست...

  • سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

    مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید. مواد مورد نیاز: ...

  • کیک های شب یلدا را در خانه بپزید

    وب‌سایت زیبامون: یکی از خوراکی های خوشگل و خوشمزه شب یلدا کیک هست. اونم اگه کیک خونگی باشه که چه بهتر. در اینجا میخوایم انواع کیک خونگی که میتونین...

  • طرز تهیه و خواص پودر سنجد با شیر

    آیا با خواص معجزه آسای مخلوط پودر سنجد با شیر آشنا هستید؟ آیا می‌دانید که مصرف این معجون به راحتی می‌تواند با پوکی استخوان و درد مفاصل...

  • طرز تهیه کلوچه خرمایی، میان وعده ای خوشمزه

    کلوچه خرمایی از خمیری لطیف متشکل از آرد سفید، آرد ذرت و آرد برنج تهیه می‌شود و مواد میانی آن را نیز خرما، دارچین و گردو تشکیل می‌دهند....

  • طرز تهیه سالاد مرغ با سیب زمینی

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع...

  • آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهی با روشی ساده

    روش تهیه باقالی پلو با ماهی غذای خوش طعم باقالی پلو با ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توانید هم ماهی در این غذا استفاده...

  • طرز سالاد مرغ گرم با سیب زمینی

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه کلوچه خرمایی، میان وعده ای خوشمزه

    کلوچه خرمایی از خمیری لطیف متشکل از آرد سفید، آرد ذرت و آرد برنج تهیه می‌شود و مواد میانی آن را نیز خرما، دارچین و گردو تشکیل می‌دهند....

  • طرز تهیه سالاد مرغ با سیب زمینی

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع...

  • کیک های شب یلدا را در خانه بپزید

    وب‌سایت زیبامون: یکی از خوراکی های خوشگل و خوشمزه شب یلدا کیک هست. اونم اگه کیک خونگی باشه که چه بهتر. در اینجا میخوایم انواع کیک خونگی که میتونین...

  • منوی ویژه شب یلدا برای با سلیقه ها

    مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: یلدا یکی از شب‌هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست...

  • دستور تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا

    مواد لازم برای کیک انار مخصوص شب یلدا: تخم مرغ: ۶ عدد شکر: ۱ پیمانه آرد سفید: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق...

  • طرز تهیه کیک ساده در منزل

    انواع کیک ساده انواع کیک ساده را به راحتی و با کمترین امکانات می‎توان در منزل تهیه کرد. این کیک در طعم‎های مختلفی طبخ می‎شود. کیک ساده...

  • آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهی با روشی ساده

    روش تهیه باقالی پلو با ماهی غذای خوش طعم باقالی پلو با ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توانید هم ماهی در این غذا استفاده...

  • طرز تهیه و خواص پودر سنجد با شیر

    آیا با خواص معجزه آسای مخلوط پودر سنجد با شیر آشنا هستید؟ آیا می‌دانید که مصرف این معجون به راحتی می‌تواند با پوکی استخوان و درد مفاصل...

  • سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

    مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید. مواد مورد نیاز: ...

  • طرز تهیه خوراک مرغ چشم بلبلی

    مواد لازم برای خوراک مرغ چشم بلبلی: مرغ درسته یک عدد ادویه کاری یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار کافی دارچین یک قاشق مرباخوری...