عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

۱۱ ماده غذایی که نباید در فریزر نگهداری کنید

این مشکل درمورد غذاهایی که نباید در مایکروویو گذاشت نیز صدق می‌کند. متأسفانه در میان مردم تصورات اشتباهی درمورد نحوه‌ی نگهداری مواد غذایی و پخت آن وجود دارد که روزبه‌روز نیز درحال گسترش است. در‌ادامه ۱۱ ماده غذایی که نباید در فریزر نگهداری کنید را معرفی می‌کنیم.

۱. شیر
شیر یخ‌زده بعد از یخ‌زدایی دیگه شفاف و صاف نیست و حالت بریده‌بریده دارد. به‌همین‌خاطر اگر می‌خواهید شیر بخورید بهتر است آن را فریز نکنید. البته اگر تصمیم‌ دارید از شیر در طبخ غذا استفاده کنید، می‌توانید از شیر یخ‌زده استفاده کنید. فقط حواس‌تان باشد وقتی می‌خواهید شیر را یخ‌زدایی کنید، با توجه به‌اندازه‌ی ظرف، یک روز یا بیشتر باید شیر را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا یخ شیر آرام‌آرام باز شود.

۲. سبزیجات
اگر دوست‌دارید سبزیجات ترد و خوشمزه بخورید، بهتر است آنها را در فریزر نگذارید. سبزیجات بعد از یخ‌زدایی نرم می‌شوند و دیگر ترد و خوشمزه نیستند.
به‌جای اینکه سبزی‌های شسته‌شده و خشک‌شده را در فریزر نگهداری کنید، بهتر است سبزی‌ را در حوله‌ای کاغذی یا نخی بپیچید. بعد داخل پاکتی پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.

۳. غذاهای سرخ‌شده
مهم‌ترین ویژگی غذاهای سرخ‌شده تردبودن است، اما فریزکردن غذاهای سرخ‌شده باعث نرم‌شدن آن می‌شود و درواقع حالت تردی و خوشمزگی غذا کاملا از بین می‌رود. نظرتان درمورد خوردن مرغ سوخاری که تازگی و تردی اولیه را ندارد، ‌چیست؟ چه چیزی بدتر از خوردن سیب‌زمینی سرخ‌شده‌ی نرم است؟ البته شاید بتوانید تردی و شکنندگی برخی از غذاهای سرخ‌شده را با انداختن دوباره‌ی آنها در ماهیتابه‌ و روغن داغ برگردانید؛ هرچند این‌کار باعث می‌شود غذایتان روغن بیشتری به خود جذب کند و چرب‌تر شود. پیشنهاد ما این است که غذای سرخ‌شده‌ی خود را در یک وعده بخورید و سعی نکنید باقی‌مانده‌ی غذا را فریز کنید.

۴. تخم‌مرغ با پوست
همه‌ی ما می‌دانیم حجم مایعات با یخ‌زدن افزایش می‌یابد به‌همین‌خاطر بهتر است برای نگهداری مایعات در فریزر از یک ظرف بزرگ‌تر استفاده کنید. درمورد تخم‌مرغ هم دقیقا همین مشکل وجود دارد. وقتی تخم‌مرغ را با پوست داخل فریزر می‌گذارید، مایع درون آن سفت‌ می‌شود و با افزایش حجم، پوست تخم‌مرغ نیز ترک برمی‌دارد. بدترین قسمت ماجرا این است که با شکسته‌شدن تخم‌مرغ‌ها همه‌ی فضای فریزر بوی تخم‌مرغ می‌گیرد. پس بهترین راه‌حل است که بی‌خیال فریزکردن تخم‌مرغ بشوید.

۵. میوه و سبزیجات خام
میوه و سبزیجات مقدار زیادی آب دارند که گذاشتن آنها در فریزر باعث یخ‌زدن آب درون میوه‌ها و صیفی‌جات می‌شود و معمولا امکان مصرف آنها بعد از وجود ندارد. درواقع بعد از یخ‌زدایی میوه‌ها شل و نرم می‌شوند و دیگر به حالت ترد اولیه برنمی‌گردند. هیچ‌کس دوست ندارد یک خیار یا کرفس نرم‌شده بخورد.

۶. خامه‌‌ی ترش
یخ‌زدن خامه‌‌ی ترش باعث بریده‌بریده شدن و بدشکل شدن ظاهر آن می‌شود. شما می‌توانید خامه‌ی یخ‌زدایی‌شده را با هم‌زن بزنید و سپس در طبخ غذا و درست کردن دسر از آن استفاده کنید، اما طعم آن به‌تنهایی چندان خوشایند نخواهد بود.

۷. آرد سوخاری و خرده‌های نان
استفاده از خرده‌های نان، آرد سوخاری یا پنیر بر روی غذاها موجب تردی و خوشمزگی بیشتر غذاها می‌شود و به‌همین‌خاطر گذاشتن این نوع غذاها در فریزر موجب نرمی آنها می‌شود. پس بهتر است ریسک نکنید و هرگز آنها را در فریزر نگذارید. برای حفظ طعم و مزه‌ی غذا می‌توانید بعد از یخ‌زدایی از آرد سوخاری و پنیر استفاده کنید.

۸. ماست
منظورمان بستنی ماستی نیست. بحث اصلی درمورد فریزکردن ماست است. قراردادن ماست، ماست چکیده یا ماست یونانی در فریزر باعث تغییر بافت آن می‌شود. فکر نکنید با قراردادن ماست در فریزر صاحب بستنی ماستی می‌شوید. بستنی ماستی، ‌دسر خوشمزه‌ای است که مصرف آن در دهه‌ی اخیر در آمریکا بسیار زیاد شده‌ است. مانند خامه‌ی ترش، بافت ماست نیز بعد از یخ‌زدایی تغییر شکل می‌دهد، بریده‌بریده می‌شود و قابل خوردن نخواهد بود. البته می‌توانید از آن در پخت‌وپز استفاده کنید، چون خوردن آن به‌تنهایی چندان خوشمزه نیست.

۹. سیب‌زمینی
سیب‌زمینی آب زیادی دارد. فریزکردن سیب‌زمینی باعث تشکیل کریستال‌های یخ و ایجاد سوراخ‌ در بافت سیب‌زمینی می‌شود. به همین‌خاطر بعد از یخ‌زدایی سیب‌زمینی طراوت و تردی اولیه را ندارد. بهتر است سیب‌زمینی را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید. اگر واقعا مجبور به فریزکردن سیب‌زمینی هستید، بهتر است اول آن را بپزید. هرچند سیب‌زمینی پخته هنوز هم آبدار است، ولی با توجه به نوع پخت می‌توانید به نتایج بهتری برسید.

۱۰. پنیر
با توجه به ماندگاری بالای پنیر اصلا نیازی به فریزکردن پنیر نیست. اگر پنیر سفتی را در فریزر بگذارید، نرم و خمیری می‌شود و اگر یک قالب پنیر نرم را فریز کنید،‌ با توجه به تشکیل کریستال‌های یخ در پنیر، بافت آن کاملا از بین می‌رود. بهتر است با گذاشن پنیر در فریزر طعم خوشمزه‌ی آن را خراب نکنید.

۱۱. خامه‌های قنادی
فریزکردن خامه‌های قنادی که از سفیده‌ی تخم‌مرغ تهیه می‌شوند، کار اشتباهی است، زیرا یخ‌زدن موجب از بین رفتن بافت خامه و حتی فاسدشدن آن می‌شود. همچنین خامه‌ی یخ‌زدایی‌شده دیگر فرم مناسب برای استفاده بر روی کیک را نخواهد داشت و ممکن است کیک شما را کاملا خراب کند.

فریزکردن مواد غذایی کار حساسی است. مهم نیست چه چیزی را فریز می‌کند، مهم این است که آن را بیش از ۹ ماه در فریزر نگهداری نکنید. نحوه‌ی خارج‌کردن موادغذایی از حالت انجماد نیز اهمیت زیادی دارد. برای یخ‌زدایی از مواد غذایی زمان مناسبی لازم است؛ یخ‌زدایی آرام باعث می‌شود کیفیت مواد غذایی فریزشده به‌طور کامل حفظ شود. از گذاشتن مواد‌ غذایی داغ در فریزر خودداری کنید. اول اجازه بدهید که ظرف موادغذایی به‌طور کامل خنک شود و سپس آنها را در فریزر بگذارید.

منبع: زندگی آنلاین

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...