عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

ترکیب و نسبت سبزی کوکو سبزی خوشمزه چگونه است؟

پی بردن به ترکیب و نسبت سبزی کوکو، دغدغه بسیاری از خانم‌های خانه دار علاقه‌مند به کوکو سبزی است. این ترکیب به ذائقه افراد بستگی دارد و کوکو سبزی تهیه شده توسط هر فرد، طعم و مزه خاص خود را دارد.

 سبزی کوکو سبزی خوشمزه
ستاره |
سرویس آشپزی –
ماده اصلی مورد استفاده در تهیه کوکو سبزی، ترکیبی از چند نوع سبزی با نسبت مشخص است که در طعم و مزه واقعی آن تاثیر به سزایی دارد. درست به همین دلیل است که کوکو سبزی طبخ شده توسط اشخاص مختلف با هم فرق داشته و هر یک طعم منحصر به فردی دارد. در واقع افراد بسته ذائقه خود، ترکیب مشخصی از انواع سبزیجات را در کوکو به کار می‌برند. تره، گشنیز، جعفری، شوید، کاهو، سیر، اسفناج و شنبلیله سبزیجاتی هستند که با نسبت‌های متفاوتی در تهیه کوکو سبزی به کار می‌روند. در این مطلب شما را با ترکیب و نسبت سبزی کوکو سبزی آشنا می‌کنیم. ۱. نسبت سبزی کوکو سبزی تازه

سبزی کوکو سبزی به طور کلی شامل تره، گشنیز، جعفری، شوید و کاهو بوده که از این میان بیشترین مقدار مربوط به تره و سپس گشنیز است.

ترکیب و نسبت 1 کیلوگرم سبزی تره 500 گرم گشنیز 300 گرم جعفری 200 گرم شوید چند شاخه کاهو چند برگ

در این ترکیب می‌توان به جای کاهو از مقدار کمی شنبلیله (۲ الی ۳ شاخه) استفاده کرد که در این صورت طعم و بوی کوکو اندکی فرق می‌کند. افزودن مقدار زیاد شنبلیله به کوکو باعث تلخ شدن آن می‌شود.  

گاهی نیز اضافه کردن چند حبه سیر له شده به سبزی کوکو در عطر و طعم آن تاثیر به سزایی دارد. سیر یکی از سبزیجاتی است که از گذشته برای تصفیه خون و پاک کردن مجاری تنفسی مورد استفاده قرار می‌گرفته و دارای ترکیبات گوگردی است که برای تحریک سیستم ایمنی بدن و نابودی تومور‌های سرطانی پتانسیل بالایی دارد. افزودن سیر تازه یا پودر سیر به سبزی کوکو در خوشمزگی آن تاثیر زیادی دارد.  

۲. نسبت سبزی کوکوی تره

برخی از افراد برای تهیه کوکو سبزی فقط از تره و پیازچه استفاده می‌کنند. از ترکیب تره و پیازچه به نسبت ۲ به ۱ می‌توان کوکوی تره درست کرد که بسیار خوشمزه و دلچسب است.

ترکیب و نسبت 750 گرم سبزی  تره 500 گرم پیازچه همراه با ساقه آن  250 گرم تره ارزش غذایی بالایی دارد و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تره به طور کلی دارای خاصیت ضد میکروب، ضد سرطان، ضد چربی، ضد فشار خون و ضد التهاب بوده و مصرف آن برای درمان یبوست، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، چاقی، درد مفاصل و نقرس مفید است. پیازچه نیز علاوه بر طعم و مزه فوق العاده‌ای که به غذا می‌دهد در کاهش قند خون، کلسترول خون، فشار خون، خطر پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها و کاهش التهاب موثر است. سبزی کوکو سبزی چیه ۳. نسبت سبزی کوکو تبریزی

در تبریز برای درست کردن کوکو سبزی از ترکیب تره و اسفناج به نسبت ۴ به ۱ استفاده می‌شود که طعم و مزه منحصر به فردی دارد. این کوکو به دلیل داشتن تره و اسفناج برای افراد مبتلا به فقر آهن بسیار مفید است.

ترکیب و نسبت 1 کیلوگرم سبزی تره 800 گرم اسفناج 200 گرم برگ اسفناج دارای انواع املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن بوده که در درمان بسیاری از بیماری‌ها و حفظ سلامت بدن مفید است. اسفناج از جمله سبزیجات فاقد چربی و کم کالریست که تا حدود زیادی می‌تواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند. ۴. سبزی کوکو ساده

می‌توان در ترکیب سبزی کوکو فقط از تره، گشنیز و جعفری به نسبت ۳، ۲ و ۱ استفاده کرد. 

ترکیب و نسبت 600 گرم سبزی تره 300 گرم گشنیز 200 گرم جعفری 100 گرم گشنیز حاوی ویتامین‌های A، C. و B۶ بوده و املاحی همچون آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم در آن وجود دارد. این سبزی به بهبود گوارش و هضم غذا کمک می‌کند و دارای خاصیت ضد نفخ و بازکننده اشتهاست. جعفری نیز منبع خوبی از ویتامین‌های A، C، E. و B. بوده و حاوی املاحی، چون آهن است که برای افراد مبتلا به کم خونی فواید زیادی دارد. ۵. سبزی کوکو با برگ چغندر و کاهو

برخی افراد سبزی کوکو را ترکیبی از تره، جعفری، برگ چغندر، ساقه پیازچه، ترخون و کاهو در نظر می‌گیرند. نسبت همه سبزیجات در این ترکیب برابر بوده و فقط کاهو ۱/۴ بقیه خواهد بود.

ترکیب و نسبت سبزی  تره 200 گرم جعفری 200 گرم برگ چغندر 200 گرم ساقه پیازچه 200 گرم ترخون 200 گرم کاهو 50 گرم ترخون یکی سبزی‌های معطری و بسیار پرکاربرد در صنایع غذایی و آشپزیست. این سبزی باعث افزایش ترشح اسید معده شده و دارای خاصیت اشتها آوری بوده، همچنین در کاهش فشارخون مفید است.

شما چه ترکیبی را پیشنهاد می‌کنید؟ نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای این مطلب در قسمت "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

    پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد...

  • طرز تهیه پودینگ وانیلی

    مواد لازم: شکر: ۱/۳ پیمانه نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوفته سوبلی

    «تابناک باتو»  غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته‌های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد...

  • طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

    برترین ها: پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در...

  • طرز تهیه ته دیگ مجلسی در طرح های شیک و زیبا

    ته دیگ مجلسی را می توان برای پلو و ماکارونی با استفاده از سبزیجات و مواد متنوعی درست کرد و با صرف کمی حوصله و خلاقیت، طرح های شیک و...

  • پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

    برترین‌ها - زهرا موسوی: پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی...

  • طرز تهیه رول لازانیا

    مواد لازم برای رول لازانیا: پیاز ۱ عدد کرفس ۳ ساقه روغن زیتون به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ورق...

  • طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به ۳ روش

    سالاد روسی سالاد مخصوص شب عید روسی‌ها بوده و طعم و شکلی شبیه به سالاد الویه دارد. طرز تهیه سالاد روسی نیز تا حدی مشابه با سالاد الویه...

  • استیک ۱۲۰۰ دلاری در لاس وگاس+عکس

    این استیک ۱۲۰۰ دلاری گران‌قیمت در MB Steak رستورانی در هتل کازینوی "هارد راک" سرو می‌شود. این استیک که در واقع همراه با دنده با وزن ۱۶ پوندی است...

  • غذا‌های مخصوص ماه رمضان چیست؟

    کیوان بهرامی اظهار کرد: برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیربرنج‌تان کمی مربا بخورید، البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی...

  • نان لقمه‌ای شکم پر

    نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و...

  • افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

    برترین ها: نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی...

  • طرز تهیه سوپ اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت...

  • طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به ۳ روش

    رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. می‌توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را...

  • نوشیدنی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان

    محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره نکات مهم برای داشتن تغذیه‌ای سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در تغذیه و به...

  • بهترین غذا برای سحری چیست؟

    نودالیت با طعمی شبیه به ماکارونی و تهیه شده از آرد گندم یکی از بهترین غذاها برای سحری است. این غذا به راحتی و در کمترین زمان حاضر...

  • مارمالاد زردآلو | آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. مواد لازم برای...

  • طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به ۲ روش

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه می‌شود اما می‌توان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد. طرز تهیه...

  • تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

    برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها...

  • طرز تهیه سالاد سزار سنسو

    طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود....

  • طرز تهیه شیرینی گل انار خوشمزه

    شیرینی گل انار یا باقلوای گل اناری، نوعی شیرینی است که درون خمیر آن با مواد میانی بسیار شیرین پر می‌شود. طرز تهیه شیرینی گل انار بسیار...

  • آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار

    خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و...

  • طرز تهیه سالاد میوه بهاری به ۳ روش

    سالاد میوه بهاری را با ترکیب هر نوع میوه‌ی بهاری می‌توانید تهیه کنید. این سالاد را هم می‌توانید بدون سس میل کرده و هم می‌توانید یک سس...

داغ ترین اخبار