عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه پیراشکی مرغ و خمیر آن

خمیر پیراشکی مرغ، همانند سایر پیراشکی‌ها تهیه می‌شود، اما محتویات آن از مرغ، فلفل دلمه‌ای، قارچ و پنیر پیتزا تشکیل شده است. این پیراشکی را می‌توان در فر یا روی حرارت اجاق گاز تهیه کرد.

پیراشکی مرغ


ستاره | 
سرویس آشپزی - 
پیراشکی یکی از فست فود‌های لذیذ و سالم است. برای تهیه این غذا باید ابتدا خمیر و سپس محتویات پیراشکی را آماده کرد. تهیه خمیر در تمام انواع این غذا تقریبا مشابه است، اما می‌توانید در محتویات آن تنوع ایجاد کنید. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی مرغ شرح داده خواهد شد.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ

به منظور تهیه این غذا برای سه نفر، به سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم فیله مرغ 300 گرم قارچ 250 گرم پیاز یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان پنیر پیتزا 150 گرم سس قرمز تند 2 قاشق سوپخوری پودر خمیر ترش فوری یک قاشق مرباخوری تخم مرغ 2 عدد شکر یک قاشق چایخوری شیر یک لیوان روغن مایع یا روغن زیتون نصف لیوان نمک برای عمل آوردن خمیر ترش یک قاشق چایخوری سیاه دانه یا کنجد برای تزیین به میزان لازم آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم


نکته: 
میزان جذب آردها با یکدیگر متفاوت است، اما تقریبا به چهار لیوان و نیم آرد نیاز خواهید داشت.


طرز تهیه پیراشکی مرغ

ابتدا خمیر پیراشکی را باید آماده کنید. برای این منظور شکر را در یک چهارم لیوان آب ولرم حل کرده و سپس پودر خمیر ترش فوری را به آن بیفزایید. درب ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه به حال خود رها کنید. برای عمل آوردن خمیر ترش ترجیحا از ظرف شیشه‌ای استفاده نمایید.

یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. پودر خمیر ترش به عمل آمده را به تخم مرغ اضافه کنید. اکنون شیر ولرم را نیز به تخم مرغ و خمیر ترش اضافه نمایید. نمک را با مقداری از آرد  مخلوط کرده و به تدریج به مایه اضافه کنید تا خمیر چسبنده‌ای به دست آید. سپس روغن را اضافه کنید. مجددا به آرامی آرد را اضافه نمایید تا خمیر در وسط کاسه جمع شود و به دست نچسبد. برای چند دقیقه خمیر را ورز دهید. به جای ورز دادن خمیر می‌توانید آن را چندین مرتبه روی میز بکوبید. خمیر را در ظرف قرار دهید و روی آن را بپوشانید. خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.

 پیراشکی


در فاصله‌ای که خمیر استراحت می‌کند، دست به کار تهیه مواد میانی پیراشکی مرغ شوید.

قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.

در یک قابلمه آب را به جوش آورید، یک قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و قارچ‌ها را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. سپس در آبکش ریخته و بلافاصله روی آن مقداری اب سرد بریزید تا قارچ‌ها سرد شوند.

فیله مرغ را نگینی خرد کرده و بشویید. در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. پیازهار ا نگینی ریز خرد کنید.

پیاز و فیله مرغ را در مقداری روغن تفت دهید تا پیاز طلایی شود و تکه‌های مرغ نیز تغییر رنگ دهد و بپزد. در حین تفت دادن مرغ و پیاز، به آن فلفل، پودر سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.

قارچ را به مواد اضافه کنید تا سرخ شود و سپس فلفل دلمه ای خرد شده و نمک را نیز به مایه اضافه کنید. مواد میانی آماده است و می توانید آن را از روی حرارت بردارید. پس از آنکه خمیر استراحت و افزایش حجم پیدا کرد، روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را باز کنید تا قطر آن به نیم سانتیمتر برسد. سپس خمیر را به صورت دایره برش بزنید. قطر دایره را در نظر بگیرید و مقداری از مایه میانی و اندکی سس قرمز تند را در نصف دایره قرار دهید. کمی پنیر پیتزا روی مواد میانی بریزید. سپس طرف دیگر دایره را روی مواد تا بزنید و لبه های آن را با دست یا چنگال فشار دهید تا بهم بچسبند.

طرز تهیه پیراشکی مرغ

زرده تخم مرغ دیگری که داشتید را جدا کنید و بهم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. سپس مقداری از آن را با قلمو روی پیراشکی‌ها بزنید و اندکی سیاه دانه یا کنجد روی آن بپاشید

کف یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکی‌های را در آن قرار دهید.


پیراشکی مرغ

فر را از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

در یک ظرف مقداری آب بریزید و کف فر قرار دهید.

سپس سینی فر را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سطح آن‌ها طلایی شده و بپزند.

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ

چند نکته:

اگر کیفیت پودر خمیر ترش مطلوب باشد، پس از آنکه آن را در مخلوط آب ولرم و شکر، حل کردید و استراحت دهید، باید روی آن کف جمع شود. اگر کیفیت خمیر ترش مناسب نبود، از آن استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن خمیر می‌شود.

اگر به فر دسترسی ندارید، می‌توانید پیراشکی‌ها را سرخ کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مواد میانی را تغییر دهید.

اگر زمان اندکی برای آشپزی دارید، می‌توانید از خمیر‌های آماده یوفکا نیز استفاده کنید. به علاوه پیراشکی را با خمیر جادویی نیز می‌توان تهیه کرد.

خمیر پیراشکی را می‌توانید به هر شکلی که تمایل دارید برش بزنید. گاهی آن را به صورت مستطیل استفاده می‌کنند، مقداری از مایه میانی را روی آن قرار داده و همانند لقمه می‌پیچند.


پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ آماه است و می‌توانید آن را سرو کنید. این غذا بسیار لذیذ بوده و همه به ویژه کودکان از میل کردن آن لذت خواهند برد. حتی می‌توانید این غذا را برای پیک نیک نیز تهیه کنید، زیرا میل کردن آن به سادگی امکان پذیر است و به ظرف زیادی نیز احتیاج نخواهد بود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

    پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد...

  • طرز تهیه پودینگ وانیلی

    مواد لازم: شکر: ۱/۳ پیمانه نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوفته سوبلی

    «تابناک باتو»  غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته‌های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد...

  • طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

    برترین ها: پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در...

  • طرز تهیه ته دیگ مجلسی در طرح های شیک و زیبا

    ته دیگ مجلسی را می توان برای پلو و ماکارونی با استفاده از سبزیجات و مواد متنوعی درست کرد و با صرف کمی حوصله و خلاقیت، طرح های شیک و...

  • پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

    برترین‌ها - زهرا موسوی: پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی...

  • طرز تهیه رول لازانیا

    مواد لازم برای رول لازانیا: پیاز ۱ عدد کرفس ۳ ساقه روغن زیتون به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ورق...

  • طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به ۳ روش

    سالاد روسی سالاد مخصوص شب عید روسی‌ها بوده و طعم و شکلی شبیه به سالاد الویه دارد. طرز تهیه سالاد روسی نیز تا حدی مشابه با سالاد الویه...

  • استیک ۱۲۰۰ دلاری در لاس وگاس+عکس

    این استیک ۱۲۰۰ دلاری گران‌قیمت در MB Steak رستورانی در هتل کازینوی "هارد راک" سرو می‌شود. این استیک که در واقع همراه با دنده با وزن ۱۶ پوندی است...

  • غذا‌های مخصوص ماه رمضان چیست؟

    کیوان بهرامی اظهار کرد: برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیربرنج‌تان کمی مربا بخورید، البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی...

  • نان لقمه‌ای شکم پر

    نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و...

  • افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

    برترین ها: نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی...

  • طرز تهیه سوپ اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت...

  • طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به ۳ روش

    رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. می‌توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را...

  • نوشیدنی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان

    محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره نکات مهم برای داشتن تغذیه‌ای سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در تغذیه و به...

  • بهترین غذا برای سحری چیست؟

    نودالیت با طعمی شبیه به ماکارونی و تهیه شده از آرد گندم یکی از بهترین غذاها برای سحری است. این غذا به راحتی و در کمترین زمان حاضر...

  • مارمالاد زردآلو | آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. مواد لازم برای...

  • طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به ۲ روش

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه می‌شود اما می‌توان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد. طرز تهیه...

  • تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

    برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها...

  • طرز تهیه سالاد سزار سنسو

    طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود....

  • طرز تهیه شیرینی گل انار خوشمزه

    شیرینی گل انار یا باقلوای گل اناری، نوعی شیرینی است که درون خمیر آن با مواد میانی بسیار شیرین پر می‌شود. طرز تهیه شیرینی گل انار بسیار...

  • آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار

    خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و...

  • طرز تهیه سالاد میوه بهاری به ۳ روش

    سالاد میوه بهاری را با ترکیب هر نوع میوه‌ی بهاری می‌توانید تهیه کنید. این سالاد را هم می‌توانید بدون سس میل کرده و هم می‌توانید یک سس...

داغ ترین اخبار