عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش و روش تهیه لوف کیک ماست و پرتقال

لوف کیک ماست و پرتقال

لوف کیک ماست و پرتقال را می توانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید، آموزش تهیه لوف کیک ماست و پرتقال را در این بخش مشاهده می کنید.

مراحل تهیه لوف کیک ماست و پرتقال

آرد یک و نیم فنجان | بکینگ پودر 2 قشق چای خوری | نمک نصف قاشق چای خوری | شکر نصف فنجان | ماست 1 فنجان | تخم مرغ 3 عدد | عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری | پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق غذاخوری | روغن مایع نصف فنجان

مواد لازم برای سس پرتقال روی کیک

آب پرتقال یک چهارم فنجان | پودر شکر 1 فنجان

مواد لازم برای شربت پرتقال

شکر دو سوم فنجان | وانیل نصف قاشق چای خوری | پرتقال 5 یا 6 عدد

لوف کیک ماست و پرتقال طرز تهیه لوف کیک ماست و پرتقال

دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.

یک قالب بوف را چرب کنید آردپاشی کنید و کنار بگذارید.

بکینک پودر و آرد و نمک را مخلوط کنید و الک کنید.

در یک ظرف دیگر ماست، شکر، تخم مرغ و پوست پرتقال رنده شده، وانیل و روغن را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را درون قالب بریزید و به مدت  دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و اگر خلال داندان وسطش زدید و تمیز در آمد می توانید کیک را از فر در آورید و سپس بگذارید کیک کمی خنک شود و از قالبش خارج کنید که نچسبیده باشد و دوباره به قالب برگردانید.

پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و بر روی کیک بریزید و تمام سطح کیک را با آن بپواشنید و صبر کنید از اطراف به خورد کیک برود.

برای شربت پرتقال را بشپویید و خشک کنید. پرتقال ها را با چاقو جوری پوست بکنید که کمی از گوشتشان هم گرفته شود و نصفی از آن را کنار بگذارید.

شکر و آب را با هم مخلوط کنید بر روی حرارت متوسط بالا قرار دهید تا شکر حل شود و  دقیقه اجازه دهید بجوشد.

نصف پرتقال ها را فیله کنید و به شربت اضافه کنید و 3 دقیقه بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید وایل را اضافه کنید و هم بزنید و سپس پرتقال ها را از شربت در آورید.

شربت را روی پرتقال هایی که جدا کرده اید بریزید و موقع سرو کیک را ببرید و روی آن با قاشق شربت بریزید و برش های پرتقال را قرار دهید.

لوف کیک ماست و پرتقال

» همچنین بخوانید : 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...