عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

از بین بردن بوی ماهی با چند روش ساده

از بین بردن بوی ماهی با چند روش ساده

از بین بردن بوی ماهی با چند روش سادهبسیاری از ما به خاطر بویی که ماهی در آشپزخانه راه می‌اندازد، از طبخ آن طفره می‌رویم، ولی از بین بردن بوی ماهی کار زیاد سختی نیست. در ادامه روش‌هایی را برای طبخ بهتر ماهی و کم کردن بوی زهم آن پیشنهاد می‌کنیم.

نحوه از بین بردن بوی ماهی

برای اینکه ماهی بوی بد ندهد و یا در حین سرخ کردن بوی آن در خانه بپیچد، دو حبه سیر را پوست کنده و در روغنی که ماهی را در آن سرخ می‌کنید بیندازید.
برای از بین بردن بوی ماهی در تابه‌ای که ماهی رت سرخ می‌کنید یک پیاز کوچک خرد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت دهید.
ماهی را از شب قبل در ظرف دربسته در سیر رنده شده تازه، نمک، فلفل و کمی پودر زعفران بخوابانید.
یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری جعفری (خشک یا تازه) و در صورت تمایل نمک و ادویه دلخواه مخلوط کرده و سپس روی سطح ماهی بریزی. سپس ماهی را سرخ کنید.
برای سرخ کردن ماهی، در تابه روغن بریزید و ۱ قاشق سوپ خوری آبلیمو به آن اضافه کنید. سپس تابه را روی شعله گذاشته و ماهی‌ها را در روغن و با حرارت ملایم سرخ کنید.
می‌توانید ماهی را یک ساعت قبل از پخت در مخلوط آبلیمو، پیاز، در صورت تمایل به همراه زعفران، نمک و ادویه دلخواه بخوابانید.
به ماهی نمک زیاد بزنید تا آبش بیرون رود. آبلیمو اضافه کرده و با شعله زیاد در روغن فراوان سرخ کنید تا ماهی خشک شود.
می‌توانید هنگام سرخ کردن ماهی، پوششی شامل لیموترش حلقه شده و ریحان را زیر و روی ماهی بچینید.

از بین بردن بوی ماهی با چند روش ساده

ماهی را با روغن (مایع وزیتون)، گل پر، نمک و پودر سیر و فلفل نیم کوب مزه دار کنید.
می‌توانید ماهی را فقط با روغن، پودر سیر و پیاز مزه دار کرده، سپس با ادویه مخلوط و سرخ کنید.
ماهی را قبل از پخت داخل سیر و پیاز و جعفری و گشنیز + ابلیموی تازه بخوابانید. هنگام پخت وقتی ماهی سرخ می‌شود، رویش آب نارنج بریزید.
ماهی را در پیاز نیمه سرخ شده بگذارید تا به همراه پیاز سرخ شود.
استفاده از آبلیمو یا آبغوره در پخت وپز ماهی طعم ومزه آن را برای کودکان خوشایند می‌کند.
مصرف ادویه جات و خواباندن ماهی درپیاز ویا چند حبه سیر رنده شده روی گوشت ماهی باعث از بین بردن بوی مخصوص آن می‌شود.
سرکه و آب لیموی تازه جزو ارکان تهیه غذا‌های دریایی هم محسوب می‌شوند و برای از بین بردن بوی زهم ماهی، استفاده از این دو چاشنی توصیه می‌شود.
ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه است؛ بنابراین هرگز فراموش نکنید که این ادویه مغذی را در تهیه ماهی سوخاری به کار ببرید.
طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی‌های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودر‌های سوخاری معطر می‌تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.
برای از بین بردن بوی ماهی به آن شیر و نمک با کمی فلفل سیاه زده و با آرد سوخاری سرخ کنید. بو نداده و خیلی خوش مزه می‌شود.

حتما می‌پرسید چرا توصیه می‌شود فیله‌های ماهی با شیر آغشته شوند؟

شیر هم باعث مخلوط شدن راحت‌تر مواد تشکیل دهنده مایه‌ای می‌شود که پوشاننده فیله‌های ماهی هستند و هم از ترش کردن معده بعد از خوردن این فیله‌ها جلوگیری خواهد کرد.

مجله تصویر زندگی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار