عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

روغن محلی


آموزش در ادامه..
"به نام خدا"
کره محلی به مقدار دلخواه-بلغور جو مقداری

ابتدا کره های محلی را در ظرفی روی حرارت گذاشته(ملایم) تا بطور کامل آب شود.خاموش کرده مقداری بلغور جو توی کره آب شده ریخته،

میگذاریم کنار تا ته نشین شود .

روغن بالا آمده و دوغ موجود در کره به همراه بلغورها کف ظرف میمانند.

روغن را در شیشه نگهداری میکنیم.
بلغور ها را فریز کرده در سوپ،آش استفاده میکنیم.
نکته:برای تهیه کره محلی ماست محلی را در بشکه ای ریخته درب بشکه را پلاستیک گذاشته محکم بسته،حدود نیم ساعت تکانش میدهیم.
چند تکه یخ در ان انداخته تا کره ها دور یخ جمع بشن و بتونیم خارجش کنیم از ماست زده شده(یا همان دوغ).سپس کره را در فریزر گذاشته،سفت میشود.

نوع مطلب :
برچسب ها : آشپزی سنتی، آموزشی،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار