عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

غذایی مقوی برای زنان باردار+ طرز تهیه

خورش گوشت و لوبیا یکی از غذا‌های محلی کاشان بوده که حاوی انواع ویتامین‌های A.، C.، D.، E.، گروه ویتامین‌های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۳، B. ۶، B. ۹، B. ۱۲، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فیبر، نشاسته، سلنیوم، کولین، روی (زینک)، اسید فولیک و اسید چرب امگا ۳ است.

برای بررسی خواص خورش گوشت و لوبیا و اینکه مصرف این خورش برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگرطب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.


مهم‌ترین خواص خورش گوشت و لوبیا

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص خورش گوشت و لوبیا اظهار کرد: این خورش به علت داشتن پروتئین فراوان نقشی موثر در تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن دارد بنابراین برای ورزشکاران به ویژه بدنسازان بسیار مفید است.

وی درباره خواص دیگر خورش گوشت و لوبیا بیان کرد: این خورش به علت وجود آهن، اسید فولیک و ویتامین B. ۱۲ تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد بنابراین کم‌خونی را رفع می‌کند، خورش گوشت و لوبیا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خورش گوشت و لوبیا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم، سلنیوم و ویتامین D. استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: فیبر موجود در خورش گوشت و لوبیا به بهبود عملکرد روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کند، مصرف این خورش تاثیری چشمگیر در شادابی و طراوت پوست و مو دارد.

وی تصریح کرد: خورش گوشت و لوبیا به علت وجود ویتامین‌های A.، C. و E. خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

عظمایی یادآوری کرد: خورش گوشت و لوبیا به علت داشتن اسید چرب امگا ۳ و ویتامین B. ۱۲ شادی و نشاط را در افراد ایجاد و اضطراب، استرس و افسردگی را برطرف می‌کند.
مواد لازم برای تهیه خورش گوشت و لوبیا (چهار تا پنج نفر)

گوشت سردست گوسفندی ۳۵۰ گرم
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم
سیب‌زمینی یک عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر زردچوبه به مقدار لازم
روغن کنجد یا دنبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
شیره توت در صورت تمایل ۲ تا سه قاشق غذاخوری
پیاز داغ و نعناع داغ برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا

- نخست گوشت را به قطعات متوسط خُرد کنید و بشویید.
- لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید.
- پیاز‌ها را نگینی خُرد کنید و با روغن تفت دهید.
- پودر زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید.
- گوشت‌های خُرد شده را به پیاز‌های تفت داده شده بیفزایید و تفت دهید.
- مقداری آب به مواد اضافه کنید.
- سیب‌زمینی خُرد شده، لوبیا سفید و نمک را هم به مواد اضافه و صبر کنید تا غذا به خوبی جا بیفتد و بپزد.
- پس از پختن غذا در صورت تمایل شیره توت را به آن بیفزایید.
- خورش گوشت و لوبیا را به همراه نان تازه یا برنج میل کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار