عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه استیک مرغ

استیک مرغ غذایی خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی و در زمانی کوتاه آماده می‌شود. این غذا شباهت زیادی به شنیسل مرغ دارد ولی مواد مورد استفاده و روش تهیه آن بسیار متفاوت است. استیک مرغ با سس قارچ غذایی سالم و خوشمزه محسوب می‌شود و برای شام گزینه مناسبی است.

استیک مرغ گریل ستاره | سرویس آشپزی – استیک قسمتی از گوشت راسته گوساله با رگه‌هایی از چربی است که معمولا به صورت کبابی روی آتش یا سرخ شده در روغن تهیه می‌شود. در کنار این غذای پرکالری سبزیجات پخته، سیب زمینی تنوری و انواع سالاد سرو می‌شود. استیک گوشت طعمی شبیه به کباب برگ دارد و در کشور‌های مختلف به سبک‌های متنوعی درست می‌شود. استیک مرغ کالری کمتری دارد و برای افرادی که محدودیت استفاده از گوشت قرمز را دارند مناسب‌تر است. این غذا را می‌توانید خیلی راحت در مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، درست کرده و همراه با سیب زمینی به عنوان یک شام کامل صرف کنید.
طرز تهیه استیک مرغ مواد لازم سینه مرغ 4 عدد لیمو ترش 2 عدد پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری کره 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه: ابتدا گوشت سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با یک چاقوی تیز سینه مرغ را از طول برش بزنید تا به صورت لایه‌های نازکی به ضخامت یک سانتی متر درآید. برش‌های مرغ را لای پلاستیک فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب به آرامی روی آن بکوبید طوری که لایه‌ها کاملا پهن شوند. موقع کوبیدن گوشت مرغ، مراقب باشید بافت گوشت آسیب نبیند و خرد نشود.

مراحل آماده کردن سینه مرغ برای استیک مرغ

ورقه‌های مرغ را داخل ظرفی ریخته، پوست لیمو‌ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. آبلیمو، نمک، فلفل، پودر چیلی، پودر پیاز و پودر سیر را روی ورقه‌های مرغ بپاشید و با دست به همه قسمت‌های مرغ بمالید. کره را از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط ذوب شود، سپس همه قسمت‌های مرغ را به کره آغشته کنید. روی ظرف را سلفون کشیده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ورقه‌های مرغ مزه دار شوند. یک تابه چدنی روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود. سپس مرغ را از یخچال قرار کرده و مواد روی آن را کاملا پاک کنید. ورقه‌های مرغ را در تابه بچینید و حدود ۴-۳ دقیقه صبر کنید تا یک طرف آن‌ها گریل شود. وقتی یک طرف مرغ‌ها سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز گریل شود. استیک را پس از آماده شدن در ظرف سرو بکشید و با سس قارچ یا هر نوع سس دلخواهی میل کنید. استیک مرغ طرز تهیه سس قارچ مخصوص استیک مواد لازم قارچ 200 گرم کره 50 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری سیر 1 حبه آرد 1 قاشق غذاخوری شیر 1 فنجان خامه 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه: قارچ‌ها را پس از شستن به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با مقداری کره و آبلیمو در تابه روی حرارت بالا قرار دهید تا سرخ شوند. قارچ‌ها را از تابه خارج کرده، سیر له شده را در باقیمانده کره بریزید و کمی تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نشود. قارچ سرخ شده را به تابه برگردانید، خامه، نمک و فلفل را افزوده و هم بزنید. همین که سس کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید. استیک مرغ با سس قارچ رعایت چند نکته مهم و اصولی موقع گریل کردن، ورقه‌های مرغ را جابجا نکنید و اجازه دهید تا یک طرف کاملا گریل شود، سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز گریل شود، در غیر اینصورت استیک مرغ خشک می‌شود. موقع شستن قارچ‌ها آن‌ها را در آب نریزید، زیرا بافت قارچ به گونه‌ای است که آب جذب می‌کند و هنگام حرارت دیدن آب می‌اندازد؛ بنابراین بهتر است قارچ‌ها را یکی یکی بشویید. موقع سرخ کردن قارچ، حرارت را زیاد کنید، حرارت کم باعث آب انداختن قارچ می‌شود. موقع سرخ کردن قارچ، آن‌ها را هم نزنید، صبر کنید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. هم زدن زیاد قارچ باعث آب انداختن آن‌ها می‌شود. اگر عجله دارید می‌توانید مرغ را در یخچال قرار ندهید، ولی استراحت مرغ در مواد باعث ایجاد طعم و مزه بهتر خواهد شد.

استیک مرغ در مقایسه با استیک گوشت که با گوشت گوساله درست می‌شود، چربی اشباع کمتری دارد و از آنجا که گوشت مرغ حاوی مقادیر زیادی نیاسین است برای جلوگیری از بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر مفید است. با طبخ گوشت مرغ به روش‌های مختلف می‌توان تنوع غذایی بالایی ایجاد کرد و با جایگزین کردن آن با انواع گوشت قرمز از رژیم غذایی سالم تری برخوردار شد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار