عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

ساده ترین دستور کیک براونی

مواد مورد نیاز:

۱۱۰ گرم کره + ۱ قاشق چای خوری کره برای چرب کردن ظرف کیک
۱۷۰ گرم شکلات تلخ یا نیمه شیرین
۱ و ¼ پیمانه شکر
۱ قاشق چای خوری وانیل
۳ عدد تخم مرغ
¼ پیمانه پودر کاکائو
½ قاشق چای خوری نمک
½ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری قهوه دم شده (اختیاری)

شکلات‌ها و خامه را خرد کنید و به روش بن ماری آب کنید. به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا شکلات‌ها و کره کاملا آب شود.

در فاصله زمانی که شکلات‌ها آب می‌شوند با دستمال کاغذی داخل قالب را کره بمالید.

سپس داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. کناره‌های کاغذ از لبه ظرف بیرون بزند تا راحت‌تر کیک را از قالب جدا کنید.

مقداری هم کره روی کاغذ بمالید.

ظرف شکلات را با دقت بردارید و اگر قطره آبی روی ظرف هست آن را پاک کنید و یک بار دیگر شکلات را هم بزنید.

وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ هم بزنید. در نهایت شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در شکلات داغ ذوب شود.

پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو طعم کیک را بهتر می‌کند.

اگر می‌خواهید طعم کیک بهتر شود قهوه دم کرده را اضافه کنید.

در مرحله آخر آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله مواد را نباید زیاد هم بزنید، چون کیک ما سفت می‌شود.

مواد را داخل قالب بریزید.

به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه کیک را بپزید و هنگام پخت با خلال دندان آن را تست کنید. روی کیک باید کمی حالت ترد داشته باشد.

سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. بعد از سرد شدن دو طرف کاغذ روغنی را گرفته و کیک را از قالب دربیاورید. با چاقوی تیز کیک را برش دهید. قبل از استفاده از چاقو آن را داخل آب داغ بزنید تا کیک خرد نشود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار