عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای شماست. پس آشنایی با این گروه مهم و تهیه درست و اصولی آن یکی از اصول ابتدایی و بسیار مهم در آشپزی میباشد. طرز تهیه استاک مرغ را در ادامه ببینید.
مواد لازم برای استاک مرغ
ا
استخوان مرغ:یک کیلو
پیاز:۱۰۰ گرم
هویج:۵۰ گرم
تره فرنگی:۲۵ گرم
کرفس:۲۵ گرم
آب:۲ لیتر

طرز تهیه استاک مرغ

استخوان مرغ را کامل شسته و به تکه‌های کمی کوچک خرد کنید. برای استاک میتوانید از گردن، استخوان پشت یا کتف استفاده کنید. اگر گردن در استاک شما نباشد مناسب‌تر است، زیرا چربی زیادی دارد.

استخوان‌ها را همراه سبزیجات و bouquet garni در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید، دو ساعت زمان لازم است برای پخت و تهیه استاک مرغ. در این مدت کف روی آن را با دقت جمع کرده و برای داشتن استاکی شفاف‌تر در قابلمه را هم نگذارید.

پس از پختن استاک را از صافی گذرانده، سرد کرده و در یخچای قرار دهید. میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید. اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود. سپس چربی‌ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید.

منبع: چاشنیگ

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار