عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه هویج پلو با گوشت

مواد لازم

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

پیاز: یک عدد بزرگ

سیر: چند حبه

فلفل قرمز و سیاه و نمک: به میزان لازم

پودر زیره: نصف قاشق چایخوری

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به قطعه‌های کوچک برش بزنید و به پیاز اضافه کنید تا گوشت هم تفت بخورد. هویج را رنده کنید و به مواد در حال تفت افزوده و بعد از چند دقیقه، سه لیوان آب روی آن بریزید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید پخته شود.
نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه کنید. برنج را هم در یک قابلمه جدا بپزید و آبکشی کنید. توجه داشته باشید مواد بعد از پخت نباید آب داشته باشد.
در این مرحله، قابلمه مناسبی برای دم‌کردن پلو در نظر بگیرید و مقداری روغن در آن بریزید و از نان، برای ته‌دیگ استفاده کنید، بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه ریخته و مواد گوشت و هویج را لابه‌لای برنج بریزید و بقیه برنج و گوشت را هم اضافه کنید و در انتها نصف لیوان آب و روغن روی آن بدهید و پلو را دم بگذارید. می‌توانید یک بوته سیر روی پلو بگذارید تا با بخار پلو پخته شده و عطر خوبی به پلوی شما بدهد.

منبع: جام جم سرا

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار