عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور تهیه نودل سوخاری چینی

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی: سه عدد
گوشت گاو باریک خرد شده: ۱۰۰ گرم
نودل: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
سیر ریز خرد شده: دو حبه
روغن مخصوص سرخ کردنی: دو قاشق غذاخوری
سس سویا: دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
پودر نشاسته ذرت: یک قاشق چایخوری
روغن کنجد: دو قاشق چایخوری
شکر: نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه نودل سوخاری

برای تهیه نودل سوخاری ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه یک قاشق غذاخوری سس سویا و پودر فلفل سیاه و پودر نشاسته و روغن کنجد درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا گوشت مزه دار شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه نودل سوخاری ۱ قاشق غذاخوری سس سویا و یک قاشق چایخوری روغن کنجد و شکر را درون ظرفی دیگر بریزید و به صورت سس در آورید.
فلفل دلمه ای‌ها به صورت خلالی برش بزنید سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز و سیر را به سس مخصوص نودل سوخاری اضافه کنید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
درون قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس نودل‌ها را درون آب در حال جوش بریزید و بعد از گذشت ۴ دقیقه نودل‌ها را درون آبکش بریزید.

در این مرحله از طرز تهیه نودل سوخاری سه قاشق روغن درون تابه بریزید و گوشت چرخ کرده مزه دار شده را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن سرخ کنید سپس مخلوط سس و سبزیجات را به گوشت چرخ کرده بیفزایید و به مدت ۴ دقیقه دیگر مخلوط مواد را سرخ کنید و نودل‌ها را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه تابه را از روی حرارت گاز بردارید و نودل‌ها را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به کمک روش‌های تزیین ماکارونی این غذای خوشمزه چینی را تزیین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار