عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس با فر و بدون فر

اگر از علاقه‌مندان به فست فود هستید و به دنبال فست فودی می‌گردید که تمام اعضای خانواده، دوستان و میهمانان شما آن را دوست داشته باشند، پیتزا با محتویات سوسیس و کالباس گزینه مناسبی است. طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس تفاوتی با سایر پیتزا‌ها ندارد و تنها در محتویات به کار رفته با دیگر انواع این غذا متفاوت است.

پیتزا سوسیس و کالباس


ستاره |
 سرویس آشپزی - 
همانطور که خیلی‌ها انواع پیتزا‌هایی که بدون سوسیس و کالباس تهیه می‌شوند را ترجیح می‌دهند، پیتزا‌هایی که با این مواد غذایی درست می‌شوند نیز طرفداران بسیاری دارند. اگرچه خمیر این پیتزا‌ها مشابه با یکدیگر تهیه می‌شود، اما نان پیتزا فقط بخشی از طعم آن را شکل می‌دهد و طعم نهایی این غذا به مواد خوراکی که استفاده می‌کنید بستگی دارد. اینکه چه مواد غذایی برای تهیه پیتزا به کار ببرید، تا حد زیادی به سلیقه خودتان بستگی دارد، اما توجه داشته باشید که این مواد اولیه باید با یکدیگر هماهنگ باشد تا طعم نهایی مورد پسند قرار بگیرد. در ادامه طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس و خمیر آن شرح داده می‌شود.


طرز تهیه خمیر پیتزا با سوسیس و کالباس برای تهیه پیتزا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید، البته می‌توانید از نان‌های آماده، پودر‌های خمیر پیتزا یا خمیر جادویی استفاده نمایید. به منظور تهیه خمیر پیتزا برای دو الی سه پیتزا، به یک و نیم الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید. مواد لازم شیر یک لیوان خمیر ترش یا بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون نصف لیوان نمک یک قاشق چایخوری آرد سفید به میزان لازم

دستور تهیه:

شیر نباید سرد باشد، اما نیازی نیست آن را گرم کنید، حدود ۵ دقیقه آن را در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس نمک و بکینگ پودر یا خمیر ترش را به آن اضافه کرده، بهم بزنید تا در شیر حل شوند.

اکنون روغن را به مایه اضافه کنید. آرد سفید را ابتدا لک کنید و سپس به تدریج به مواد بیفزایید. میزان جذب آردها با یکدیگر تفاوت دارد، به همین دلیل باید آرد را به تدریج اضافه کرده و بهم بزنید تا زمانیکه خمیر به دست شما نچسبد، اما به یاد داشته باشید که نباید خمیر پیتزا سفت شود. پس از آنکه خمیر را کاملا ورز دادید، روی ظرف را بپوشانید و برای مدت یک تا دو ساعت صبر کنید تا خمیر ور بیاید. خمیر پیتزا

با این روش حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم خمیر تهیه می‌شود.


طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس با فر

خمیری که تهیه کردید برای چهار الی پنج نفر کافی خواهد بود. بنابراین به منظور تهیه این غذا برای چهار الی پنج نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه درج شده است، احتیاج خواهد بود.

مواد لازم سس پیتزا یک سوم لیوان سوسیس 300 الی 400 گرم کالباس خرد شده دو الی سه لیوان قارچ 300 گرم خمیر پیتزا 400 الی 500 گرم پنیرپیتزا و پودر آویشن به میزان لازم

شیوه طبخ:

روی یک سطح را مقداری آرد بپاشید و سپس خمیری که آماده کرده بودید را با ورنده باز کنید تا به قطر نیم سانتیمتر برسد. کف یک قالب را چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. ابتدا مقداری سس پیتزا روی خمیر پخش کنید، برای این منظور می‌توانید از قلمو مخصوص آشپزی استفاده کنید. سپس مقداری پودر آویشن روی سس بریزید.

کالباس خرده شده را در لایه اول اضافه کنید.

سوسیس را حلقه‌ای خرد کرده و در لایه بعد بچینید.

قارچ را خرد و در لایه آخر اضافه کنید. تکه‌های قارچ باید نازک باشند، در غیراینصورت آب انداخته و اثر منفی روی طعم پیتزا می‌گذارد.

اکنون پنیرپیتزا را اضافه کنید.

فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که نان پیتزا به اندازه مورد نظر برشته شد، پیتزا آماده است.

طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس به همین راحتی است. در صورت تمایل می‌توانید مقداری فلفل دلمه‌ای، پیاز و گوجه فرنگی حلقه شده نیز روی پنیر پیتزا بچینید.

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا

برای تهیه این سس به ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد لازم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری سرکه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیر یک حبه درشت جوز هندی، نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

رب گوجه، سرکه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. سیر را رنده کرده و به سس اضافه نمایید. مقداری رنده جوز هندی، فلفل و نمک را نیز به سس افزوده و آن را روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا یکی دو جوش بزند. سس آماده شده است. پیتزا سوسیس و کالباس طرز تهیه پیتزا بدون فر

اگر دسترسی به فر ندارند، کف یک ماهیتابه را چرب کنید و به طریق یاد شده خمیر را در ماهیتابه پهن کنید و مواد اولیه را روی آن بچینید. سپس درب ماهیتابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و روی شعله نیز یک شعله پخش کن بگذارید. سعی کنید از ماهیتابه‌هایی که درب آن برای خروج بخار آب سوراخ دارند استفاده کرده یا درب ماهیتابه را به گونه‌ای قرار ندهید که بخار آب درون پیتزا بازگردد. در این روش پیتزا به مدت طبخ بیشتری نیاز خواهد داشت.


پیتزا یکی از محبوب‌ترین فست فود‌ها در جهان است. این غذای ایتالیایی در طعم‌های مختلفی مانند پیتزا مخلوط، پیتزا پپرونی، پیتزا رست بیف و ... تهیه می‌شود که هر کدام طعم خود را دارد. گاهی پیتزا بدون سوسیس و کالباس تهیه می‌شود که سالم‌تر خواهد بود، اما در کل مواد غذایی که در پیتزا به کار می‌رود تا حد بسیاری به نظر شما بستگی دارد. توجه داشته باشید که طرز تهیه پیتزا سوسیس و کالباس به این دلیل که محتویات غذا نیازی به طبخ جداگانه ندارند، به زمان کمتری نیاز دارد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

    پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد...

  • طرز تهیه پودینگ وانیلی

    مواد لازم: شکر: ۱/۳ پیمانه نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوفته سوبلی

    «تابناک باتو»  غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته‌های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد...

  • طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

    برترین ها: پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در...

  • طرز تهیه ته دیگ مجلسی در طرح های شیک و زیبا

    ته دیگ مجلسی را می توان برای پلو و ماکارونی با استفاده از سبزیجات و مواد متنوعی درست کرد و با صرف کمی حوصله و خلاقیت، طرح های شیک و...

  • پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

    برترین‌ها - زهرا موسوی: پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی...

  • طرز تهیه رول لازانیا

    مواد لازم برای رول لازانیا: پیاز ۱ عدد کرفس ۳ ساقه روغن زیتون به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ورق...

  • طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به ۳ روش

    سالاد روسی سالاد مخصوص شب عید روسی‌ها بوده و طعم و شکلی شبیه به سالاد الویه دارد. طرز تهیه سالاد روسی نیز تا حدی مشابه با سالاد الویه...

  • استیک ۱۲۰۰ دلاری در لاس وگاس+عکس

    این استیک ۱۲۰۰ دلاری گران‌قیمت در MB Steak رستورانی در هتل کازینوی "هارد راک" سرو می‌شود. این استیک که در واقع همراه با دنده با وزن ۱۶ پوندی است...

  • غذا‌های مخصوص ماه رمضان چیست؟

    کیوان بهرامی اظهار کرد: برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیربرنج‌تان کمی مربا بخورید، البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی...

  • نان لقمه‌ای شکم پر

    نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و...

  • افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

    برترین ها: نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی...

  • طرز تهیه سوپ اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت...

  • طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به ۳ روش

    رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. می‌توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را...

  • نوشیدنی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان

    محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره نکات مهم برای داشتن تغذیه‌ای سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در تغذیه و به...

  • بهترین غذا برای سحری چیست؟

    نودالیت با طعمی شبیه به ماکارونی و تهیه شده از آرد گندم یکی از بهترین غذاها برای سحری است. این غذا به راحتی و در کمترین زمان حاضر...

  • مارمالاد زردآلو | آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. مواد لازم برای...

  • طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به ۲ روش

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه می‌شود اما می‌توان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد. طرز تهیه...

  • تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

    برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها...

  • طرز تهیه سالاد سزار سنسو

    طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود....

  • طرز تهیه شیرینی گل انار خوشمزه

    شیرینی گل انار یا باقلوای گل اناری، نوعی شیرینی است که درون خمیر آن با مواد میانی بسیار شیرین پر می‌شود. طرز تهیه شیرینی گل انار بسیار...

  • آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار

    خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و...

  • طرز تهیه سالاد میوه بهاری به ۳ روش

    سالاد میوه بهاری را با ترکیب هر نوع میوه‌ی بهاری می‌توانید تهیه کنید. این سالاد را هم می‌توانید بدون سس میل کرده و هم می‌توانید یک سس...

داغ ترین اخبار