عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: پودینگ ها انواع مختلفی دارن و گزینه ی مناسبی برای عصرونه و مهمونی ها هستن. پودینگی که امروز میخوام براتون دستورش رو بذارم با ورمیشل برنج یا رشته کادایف درست میشه، که به خاطر داشتن شیر و مغز خیلی خوشمزه و همچنین مقوی هست، طعم خاص و دلپذیری داره که بهتون توصیه میکنم یک بار امتحانش کنید. این غذا به عنوان عصرونه برای بچه ها یا برای سفره افطاری ماه رمضون هم خیلی مناسبه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز
مواد لازم

خلال بادام 1 قاشق سوپ خوری خلال پسته 1 قاشق سوپ خوری مغز فندق 1 قاشق سوپ خوری پودر نارگیل 1 قاشق سوپ خوری شیر 1 لیتر شکر 7 قاشق سوپ خوری کره 1 قاشق غذاخوری وانیل شکری 1 قاشق چایی خوری نشاسته ذزت 1 قاشق سوپ خوری رشته کادایف 50 گرم

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز
مراحل تهیه

1. کره رو داخل ماهیتابه ریخته و ذوب کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

2. رشته ها رو وقتی که داخل بسته بندیشون هستن با دست خرد کنید تا ریز بشن بعد اون ها رو به کره اضافه کنید و تفت بدید. رشته پلویی نازک یک نوع رشته ورمیشلی ریز هست که بیشتر توی دسرهای عربی مورد استفاده قرار میگیره. این رشته ها رو از لوازم قنادی ها می تونید بخرید. دو تا رنگ دارن یکی سفید که ورمیشل برنج هست و یکی هم قهوه ای که ورمیشل سویا هست.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

3. رشته ها رو تفت بدید تا طلایی رنگ بشن بعد اونها رو از روی حرارت برداشته و کنار بذارید. از شیرها سه قاشق سوپ خوری برداشته، بقیه رو در یک قابلمه بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

4. قابلمه ی حاوی شیر و شکر رو روی حرارت بذارید و هم بزنید. وقتی که خواست جوش بیاد، رشته های تفت داده شده رو اضافه کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

5. اجازه بدید تا شیر جوش بیاد و قل بخوره. سه قاشق شیری رو که کنار گذاشته بودید با نشاسته ذرت مخلوط کنید، وانیل رو هم بهش اضافه کنید، بعد اونها رو داخل قابلمه ی در حال جوش بریزید و هم بزنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

6. اجازه بدید پودینگمون با حرارت ملایم حدودا 10 تا 15 دقیقه بپزه، این مخلوط خیلی غلیظ نیست، اگه دلتون میخواست مثل فرنی غلیظ بشه، میزان نشاسته ذرت رو بیشتر کنید. مغزها رو با هم داخل هاون بریزید و بکوبید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

7. پودر نارگیل رو به مغزها اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید. به جای پودر نارگیل از نارگیل تازه رنده شده هم می تونید استفاده کنید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

8. مغزها و پودر نارگیل رو به مخلوطمون اضافه کنید، هم بزنید و بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

9. در قابلمه رو ببندید و اجازه بدید پودینگ یک ربع استراحت کنه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

10. پودینگ ها رو در ظرف مورد نظر بریزید، در یخچال قرار بدید تا کاملا خنک بشه و بعد نوش جان کنید. من برای تزیین پودینگ ها چند قاشق ازش رو با کمی زعفران دم کرده مخلوط کردم و اونها رو روی بقیه پودینگ ها ریختم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه پودینگ سه مغز

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

    پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد...

  • طرز تهیه پودینگ وانیلی

    مواد لازم: شکر: ۱/۳ پیمانه نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوفته سوبلی

    «تابناک باتو»  غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته‌های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد...

  • طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

    برترین ها: پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در...

  • طرز تهیه ته دیگ مجلسی در طرح های شیک و زیبا

    ته دیگ مجلسی را می توان برای پلو و ماکارونی با استفاده از سبزیجات و مواد متنوعی درست کرد و با صرف کمی حوصله و خلاقیت، طرح های شیک و...

  • پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

    برترین‌ها - زهرا موسوی: پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی...

  • طرز تهیه رول لازانیا

    مواد لازم برای رول لازانیا: پیاز ۱ عدد کرفس ۳ ساقه روغن زیتون به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ورق...

  • طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به ۳ روش

    سالاد روسی سالاد مخصوص شب عید روسی‌ها بوده و طعم و شکلی شبیه به سالاد الویه دارد. طرز تهیه سالاد روسی نیز تا حدی مشابه با سالاد الویه...

  • استیک ۱۲۰۰ دلاری در لاس وگاس+عکس

    این استیک ۱۲۰۰ دلاری گران‌قیمت در MB Steak رستورانی در هتل کازینوی "هارد راک" سرو می‌شود. این استیک که در واقع همراه با دنده با وزن ۱۶ پوندی است...

  • غذا‌های مخصوص ماه رمضان چیست؟

    کیوان بهرامی اظهار کرد: برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیربرنج‌تان کمی مربا بخورید، البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی...

  • نان لقمه‌ای شکم پر

    نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و...

  • افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

    برترین ها: نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی...

  • طرز تهیه سوپ اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت...

  • طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به ۳ روش

    رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. می‌توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را...

  • نوشیدنی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان

    محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره نکات مهم برای داشتن تغذیه‌ای سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در تغذیه و به...

  • بهترین غذا برای سحری چیست؟

    نودالیت با طعمی شبیه به ماکارونی و تهیه شده از آرد گندم یکی از بهترین غذاها برای سحری است. این غذا به راحتی و در کمترین زمان حاضر...

  • مارمالاد زردآلو | آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. مواد لازم برای...

  • طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به ۲ روش

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه می‌شود اما می‌توان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد. طرز تهیه...

  • تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

    برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها...

  • طرز تهیه سالاد سزار سنسو

    طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود....

  • طرز تهیه شیرینی گل انار خوشمزه

    شیرینی گل انار یا باقلوای گل اناری، نوعی شیرینی است که درون خمیر آن با مواد میانی بسیار شیرین پر می‌شود. طرز تهیه شیرینی گل انار بسیار...

  • آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار

    خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و...

  • طرز تهیه سالاد میوه بهاری به ۳ روش

    سالاد میوه بهاری را با ترکیب هر نوع میوه‌ی بهاری می‌توانید تهیه کنید. این سالاد را هم می‌توانید بدون سس میل کرده و هم می‌توانید یک سس...

داغ ترین اخبار