عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه‌ اشترودل گوشت و قارچ

مواد لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
هویج ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای بزرگ ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه مواد اشترودل گوشت و قارچ

۱. ابتدا پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید.
۲. گوشت را به آن اضافه کنید.
۳. نمک و زرد چوبه به مواد اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تقت دهید.
۴. هویج را آب پز کرده و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۵. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید.
۶. خمیر اشترودل را که طرز تهیه‌ی آن در بالا گفته شد روی سطح صافی که کمی آرد روی آن ریخته‌اید پهن و با وردنه صاف و یکدستش کنید و به صورت مستطیلی در آورید، سپس مواد را روی آن بریزید.
۷. کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.
۸. خمیر را به صورت رول بپیچید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
۹. روی رول را با چاقو به صورت چاک چاک برش دهید.
۱۰. به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.

منبع: مجله ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار