عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر

میرزا قاسمی از انواع غذاهای محلی استان مازندران و گیلان است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به سادگی در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه میرزا قاسمی از بادمجان و گوجه فرنگی و پیاز و سیر و تخم مرغ و روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل استفاده می شود.

میرزا قاسمی و کشک بادمجان و بادمجان حصیری از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوبی هستند که با بادمجان پخته می شوند و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها در منزل غافل نشوید.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان : سه عدد
پیاز : یک عدد
گوجه فرنگی : ۵ عدد
سیر : سه عدد
تخم مرغ : دو عدد
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی در منزل

برای پختن میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را بشویید و آن ها را روی شعله گاز با حرارت کم کباب کنید و بعد از کباب کردن بادمجان ها آن ها را زیر آب سرد بگیرید تا پوست بادمجان ها کنده شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه میرزا قاسمی بادمجان های کباب شده را میکس یا ساطوری کنید

گوجه فرنگی را هم ساطوری کنید و به دلیل اینکه آب گوجه فرنگی کشیده می شود ۱ قاشق غذاخوری رب به آن اضافه کنید.

گوجه فرنگی را به همراه مقداری روغن روی حرارت گاز با شعله کم قرار دهید تا آب آن کشیده شود.

درون ظرف مناسب دیگری پیاز داغ و سیر داغ را درست کنید.

یک قاشق غذاخوری رب به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنید سپس نمک و زردچوبه را به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و اجازه دهید تا رب به خوبی تفت بخورد تا بوی خامی آن از بین برود.

پوره بادمجان ها را به مخلوط پیاز داغ بیفزایید و اجازه دهید تا بادمجان ها به خوبی تفت بخورند.

در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسکی پوره گوجه فرنگی ها را به مخلوط بادمجان و پیاز اضافه کنید و گوجه فرنگی ها را تفت دهید.

تخم مرغ ها را به مخلوط مواد میرزا قاسمی بیفزایید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها مقداری بسته شوند سپس آن ها را هم بزنید و اجازه دهید تا مواد روی شعله گاز با حرارت کم تفت بخورند و به روغن بیفتند.

میرزا قاسمی پخته شده را درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید و با کمک روش های تزیین میرزا قاسمی این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی

اگر تمایل دارید بامجان ها را روی شعله گاز کباب کنید باید شعله را روی حرارت کم قرار دهید زیرا اگر شعله گاز زیاد باشد پوست بادمجان ها می سوزد و داخل آن ها نمی پزد.
اگر می خواهید میرزا قاسمی مجلسی و خوشرنگ تر شود بهتر است مقداری رب گوجه فرنگی را درون روغن تفت دهید و به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.
مواد اصلی که در طرز تهیه میرزا قاسمی استفاده می شوند عبارتند از سیر و تخم مرغ و بادمجان ولی برای طعم بهتر و زیبایی بیشتر این غذای ایرانی می توانید از گوجه فرنگی نیر در پخت آن استفاده کنید همچنین در صورت تمایل می توانید تخم مرغ را از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
برای کبابی کردن بادمجان ها می توانید از فر و زغال یا شعله گاز استفاده کنید.
اگر تمایل دارید در دستور پخت میرزا قاسمی بادمجان ها را در فر یا روی شعله گاز کباب کنید باید آن ها را به صورت عمودی درون فر و یا روی شعله گاز قرار دهید و بعد از اینکه بادمجان ها کباب شدند پوست آن ها را جدا کنید.
کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم دلچسبی می دهد بنابراین بهتر است در صورت امکان بادمجان ها را روی زغال کبابی کنید. اگر بادمجان ها را روی زغال کبابی کرده اید بهتر است برای راحت جدا کردن پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.طرز تهیه میرزا قاسمی در خانه
اگر بادمجان های کباب شده دارای تخم هستند ابتدا تخم آن ها را جدا کنید سپس بادمجان ها را ساطوری نمایید.
گوجه فرنگی و بادمجان را می توانید در تهیه میرزا قاسمی ساطوری یا میکس کنید.
توجه داشته باشید که سیر را نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
تخم مرغ ها را می توانید به صورت درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کنید و هم نزنید یا در صورت تمایل تخم مرغ ها را به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید و بعد از بسته شدن، آن ها را هم بزنید.
از میرزا قاسمی به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس استفاده می شود.
میرزا قاسمی را می توانید به همراه نان تازه و سبزی خوردن یا کته میل نمایید.

در این مطلب با طرز تهیه میرزا قاسمی و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای شمالی بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • ساده ترین دستور کیک براونی

    مواد مورد نیاز: ۱۱۰ گرم کره + ۱ قاشق چای خوری کره برای چرب کردن ظرف کیک ۱۷۰ گرم شکلات تلخ یا نیمه شیرین ۱ و ¼ پیمانه شکر ۱ قاشق چای خوری وانیل ۳...

  • طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

    استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای...

  • طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

    استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای...

  • نوشیدنی‌های مفید برای شروع صبحی سالم

    براساس گزارش «مدیکال دیلی»، شاید شما قصد داشته باشید کافئین را ترک کنید یا شرایط پزشکی شما به گونه‌ای است که باید مصرف کافئین و قهوه را کاهش دهید....

  • آموزش پخت ساده شیرینی سنتی نان چایی قزوین

    مواد لازم برای شیرینی نان چایی آرد به میزان لازم کره ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۱ پیمانه ماست ۱ قاشق سوپخوری بکینگ پودر ۱ دوم...

  • طرز تهیه نان فرانسوی سنتی

    مواد لازم نان فرانسوی سنتی ۱/۲ عدد مخمر خشک ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱/۵ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ فنجان آب گرم ۴۵ درجه سانتی...

  • طرز تهیه نان فرانسوی سنتی

    مواد لازم نان فرانسوی سنتی ۱/۲ عدد مخمر خشک ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱/۵ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ فنجان آب گرم ۴۵ درجه سانتی...

  • روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر

    مواد لازم: چغندر: یک کیلو آب: نصف پیمانه شکر: به میزان دلخواه طرز تهیه لبو: چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید....

  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت

    مواد لازم گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ سیر: چند حبه فلفل قرمز و سیاه و...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • معرفی چند غذا برای معده درد

    غذا برای معده درد شامل خوراک‌هایی است که می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی در تسکین درد معده موثر باشد و تا حدودی از غشای داخلی معده...

  • طرز تهیه استانبولی با لوبیا سبز

    مواد لازم برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد سیر ۱ حبه ادویه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز...

  • طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

    طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی به گزارش «تابناک با تو»؛ هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب...

  • طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

    تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه...

  • دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

    دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز،...

  • دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

    دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز،...

  • طرز تهیه ترشی سیر هفت ساله فوری

    مواد لازم سیر ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک ۲ پیمانه سرکه خرما ۲ پیمانه سس سویا ۲-۳ قاشق غذاخوری دستور تهیه: ریشه بوته سیر و لایه ضخیم رویی آن را...

  • طرز تهیه ترشی سیر هفت ساله فوری

    مواد لازم سیر ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک ۲ پیمانه سرکه خرما ۲ پیمانه سس سویا ۲-۳ قاشق غذاخوری دستور تهیه: ریشه بوته سیر و لایه ضخیم رویی آن را...

  • روش تهیه‌ی سیزر سالاد

    مواد اولیه: سینه مرغ=۱ عدد کاهو خرد شده=به مقدار لازم کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم لیمو=۲ عدد آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری سس مایونز=۲ قاشق...

  • روش تهیه‌ی سیزر سالاد

    مواد اولیه: سینه مرغ=۱ عدد کاهو خرد شده=به مقدار لازم کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم لیمو=۲ عدد آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری سس مایونز=۲ قاشق...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

    تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه...

  • طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

    طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی به گزارش «تابناک با تو»؛ هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب...

  • طرز تهیه استانبولی با لوبیا سبز

    مواد لازم برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد سیر ۱ حبه ادویه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز...

  • معرفی چند غذا برای معده درد

    غذا برای معده درد شامل خوراک‌هایی است که می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی در تسکین درد معده موثر باشد و تا حدودی از غشای داخلی معده...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت

    مواد لازم گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ سیر: چند حبه فلفل قرمز و سیاه و...

  • روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر

    مواد لازم: چغندر: یک کیلو آب: نصف پیمانه شکر: به میزان دلخواه طرز تهیه لبو: چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید....