عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه سس بوردلز یا سس مغز قلم

مواد لازم برای سس بوردلز یا سس مغز قلم

موسیر یا سیر دو جعبه
کره یا مغز قام ۱۰۰ گرم
آب نصف پیمانه
فلفل نیم کوب ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری
آب گوشت ۱ پیمانه
سبزی معطر (نعنا، ترخان، جعفری) یک دسته کوچک
نمک به مقدار کم

طرز تهیه سس بوردلز یا سس مغز قلم
موسیر را خیس می‌کنیم تا نرم شود بعد می‌کوبیم. آنگاه کره یا مغز را در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و بهم می‌زنیم تا یک دو دقیقه موسیر کمی نرم و پخته شود آب را به این مایه اضافه می‌کنیم و فلفل را می‌ریزیم و آب گوشت را نیز اضافه می‌کنیم. بعد دسته سبزی معطر را هم داخل ظرف موسیر می‌ریزیم و می‌گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم روی آتش بماند.
بدون اینکه بسیار بجوشد و فقط کافی است سبزی کمی نرم و سس معطر شود. بعد دسته سبزی را بر می‌داریم. ممکن است یک قاشق دیگر مغز قلم که ریز خرد کرده ایم و در آخر کار داخل این سس بریزیم و کمی نمک اضافه کنیم و بعد از یکی دو جوش سس را از روی آتش بر می‌داریم.
این سس برای انواع گوشت به طور بیفتک و تورند و مغز وقلوه پخته شده مصرف می‌شود و در صورتی که در آن سیر داخل کردیم احتیاج به خیس کردن ندارد. سیر را می‌کوبید و به جای موسیر مصرف می‌کنیم.
این سس برای استیک و گوشت بسیار مناسب و خوش طعم می‌باشد.

منبع: نمناک

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار