عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار

جوجه چینی یکی از فست فود‌هایی است که مواد نگهدارنده ندارد و در عین حال بسیار لذیذ و خوشمزه است. طرز تهیه جوجه چینی پفکی سخت نیست و می‌توانید این غذا را در مدت کوتاهی و به راحتی در منزل تهیه کنید.

جوجه چینی پفکی


ستاره | سرویس آشپزی - جوجه چینی پفکی از فیله مرغ و خمیر بنیه تهیه می‌شود. این غذا بسیار خوش خوراک و لذیذ است و تقریبا همه به ویژه کودکان این غذا را بسیار دوست دارند. طرز تهیه جوجه چینی پفکی راحت است و تنها کاری که باید انجام دهید، رعایت نکاتی که طعم آن را بهبود داده و فیله‌ها را پفکی کند؛ بنابراین اگر به دنبال فست فودی خوشمزه هستید که در آن از سوسیس و کالباس استفاده نشود، این غذا می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. این غذا معمولا همراه با سس تارتار سرو می‌شود، به همین دلیل در این مطلب طرز تهیه این سس نیز شرح داده خواهد شد.


طرز تهیه جوجه چینی پفکی

برای تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم فیله مرغ 500 گرم آرد سفید 125 الی 150 گرم تخم مرغ 3 عدد شیر یک چهارم لیوان ماءالشعیر بدون طعم یک چهارم لیوان بکینگ پودر یا جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف قاشق چایخوری پیاز یک عدد آبلیمو یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم


نکته:

زعفران دم کرده برای از بین بردن بوی تخم مرغ است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید. به یاد داشته باشید که بیش از مقدار یاد شده از زعفران استفاده نکنید زیر رنگ و طعم جوجه چینی را عوض می‌کند.

اجازه دهید که شیر به دمای محیط برسد و نیازی به گرم کردن شیر نیست.

از آنجا که این غذا باید سرخ شود، ترجیحا از جوش شیرین استفاده کنید تا پفکی‌تر شود. در صورت تمایل بکینگ پودر نیز می‌توانید استفاده کنید، اما جوجه چینی کمتر حالت پفکی پیدا خواهد کرد.


دستور تهیه فیله‌های مرغ را به قطعات نازک و دوکی شکل برش بزنید. مقداری نمک، فلفل و پودر سیر روی آن‌ها بریزید و چنگ بزنید تا تمام فیله‌ها به این مواد آغشته شوند. سپس آبلیمو و پیاز حلقه شده را به آنها اضافه کنید و کمی چنگ بزنید. مرغ‌ها را یک الی دو ساعت استراحت دهید. به این ترتیب فیله‌ها مزه دار خواهند شد.

جوجه چینی

تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و سپس شیر و ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید.

جوش شیرین یا بکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کنید.

اکنون آرد را الک کرده و به مایه بنیه اضافه نمایید. الک کردن آرد مانع از گلوله شده آن می‌شود. خمیر بنیه باید به غلظت فرنی برسد. از آنجا که جذب آردها با یکدیگر متفاوت است باید آرد را به تدریج اضافه کرده و بهم بزنید، زمانی که به غلظت فرنی رسید دیگر آرد اضافه نکنید.

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر بیش از این زمان در یخچال باقی بماند به دلیل وجود تخم مرغ رویه می‌بندد.

فیله‌های مرغ را ابتدا در آرد سفید بزنید و سپس به مایه بنیه آغشته کنید.

زمانی که تمام فیله‌ها را آماده کردید، در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید، به صورتی که مرغ‌ها در آن غوطه ور باشد. پس از آنکه روغن داغ شد، جوجه چینی را در روغن قرار دهید، هنگامی که کمی سطح آن بسته شد، بلافاصله حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا مرغ‌ها مغزپخت شوند. توجه داشته باشید که جوجه‌ها باید در روغن غوطه ور باشند.

جوجه چینی


طرز تهیه جوجه چینی پفکی به همین سادگی بود. همانطور که یاد شد، این غذا را همرا با سس تارتار سرو می‌کنند، از اینرو در ادامه طرز تهیه این سس نیز شرح داده می‌شود.


طرز تهیه سس تارتار برای تهیه این سس به ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز دارید. مواد لازم سس مایونز یک لیوان جعفری و ترخون خرد شده یک قاشق سوپخوری آب لیموترش دو قاشق سوپخوری پیاز رنده شده یک قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده چهار قاشق سوپخوری سبزی کیپر یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم

نکته: خیارشور را با رنده ریز رنده بزنید.

سس تارتار
دستور تهیه پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سس مایونز را با پیاز، خیارشور، جعفری و ترخون مخلوط کنید. در ادامه سبزی کیپر را نیز خرد کرده و به سس اضافه کنید. در نهایت لیموترش، فلفل و نمک را نیز به سس اضافه نمایید. توجه داشته باشید که قبل از اضافه کردن نمک از سس بچشید، زیرا خیار شور مقدار زیادی نمک دارد و ممکن است سس شور شود.

سس تارتار آماده است و باید آن را حدود دو الی سه ساعت در یخچال استراحت دهید.

جوجه چینی پفکی با سس تارتار

جوجه چینی‌ها را در ظرف بچینید و دور آن را با مواد غذایی مانند سیب زمینی بخارپز یا سرخ شده، جعفری، گوجه فرنگی و ... تزیین کنید و سس تارتار را نیز در کنار آن سرو نمایید. طرز تهیه جوجه چینی پفکی راحت است و تنها کاری که برای حرفه‌ای شدن این غذا باید انجام دهید، انجام دقیق تمام مراحل است تا فیله‌ها پف کنند. این غذا در روغن فراوان سرخ می‌شود و مقدار چربی بالایی دارد، بنابراین بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • دستور تهیه “سس گوجه فرنگی” خانگی در ۵ دقیقه

    موادی که برای درست کردن سس گوجه فرنگی نیاز خواهیم داشت: رب گوجه فرنگی ۳ ق. غ. کره ۱۰۰ گرم آب لیمو ترش تازه ۱/۲ پیمانه آب ۱ پیمانه آرد...

  • “تیرامیسوی لیوانی” را با این طرز تهیه خوشمزه درست کنید!

    مواد لازم برای تهیه ترامیسو را به این ترتیب آماده کنید: لیدی فینگر ۱۰ عدد پنیر خامه‌ای ۱۱۵ گرم خامه ترش نصف فنجان شکر ۳ ق. غ. قهوه دم...

  • تکنیک‌های سرآشپز‌های ماهر

    کافی است دو واژه پخت و پز و علم را در یک جمله، کنار یکدیگر ببینیم تا عبارت «آشپزی مولکولی» به ذهن علم دوستان خطور کند. سرآشپزهای ماهر با استفاده از...

  • مدل‌های کیک هندوانه‌ای شب یلدا

    شب یلدا فقط دور هم نشینی و خوش و بش کردن نیست، این سنت دیرینه رسم‌های خاصی دارد و ایرانی‌ها در شب یلدا خوراکی و غذا‌های خاصی تدارک میبینند...

  • طرز تهیه کیک پرتقالی

    مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی: آب پرتقال: صد گرم آرد: ۲۵۰ گرم وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری بیکینگ...

  • طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

    پنیر پارمزان که به آن پارمسان هم گفته می‌شود، نوعی پنیر ایتالیایی است که تهیه آن بسیار زمان بر است و چیزی حدود هشت ماه طول می‌کشد. گاهی...

  • خوراکی های یلدایی؛ با این ایده ها یلدا را جشن بگیرید

    برترین ها – مهسا خالقی: اگر از اون دسته آدم ها هستيد که خيلي دلتون ميخواد براي يه شب يلداي به ياد موندني تدارک ببينيد اما متاسفانه هیچ ایده ای...

  • تکنیک‌های چیدمان میز غذاخوری

    اصول چیدمان میز غذاخوری (قسمت۱) میزبان یک مهمانی بزرگ و خاص هستید و یا قصد تدارک عروسی را دارید؟ چیدمان میز غذا چقدراهمیت دارد؟ آیا از...

  • طرح‌های هنرمندانه‌ی کیک‌های ژله‌ای(1)

    «سای بون»، در اواخر سال 2017 به بیماری سرطان سینه مبتلا شد و تصمیم گرفت در روزهایی که حال جسمی او، یاری می‌کند، به کارهایی که علاقه دارد،...

  • طرز تهیه سالاد پیتا و تخم مرغ

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع...

  • طرز تهیه بلال آب پز به ۲ روش

    بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود. دو روش تهیه...

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • شکلات هندوانه‌ای دسر مجلسی شب یلدا

    نکته: اگر شکلات رنگی نداشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید، ولی باید داخلش رنگ بریزید. ریختن رنگ تو شکلات سفید شکلات شما را کمی سفت میکنه و...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه مارمالاد پرتقال با طعم فوق العاده دلپذیر

    مارمالاد پرتقال از انواع مربا‌های خمیری شکل است که در میان آن‌ها تکه‌های خرد شده پرتقال وجود ندارد و با توجه به اینکه این نوع مارمالاد در مدت زمان...

  • پیتزا هندوانه ای، یک دسر شیک و آسان برای شب یلدا

    دسر شب یلدا یکی از خوراکی‌هایی است که خانم‌ها خانه برای شب یلدا ترجیح می‌دهند خودشان آن را درست کنند. پیتزا هندوانه هم یکی از بهترین پیشنهاد‌ها...

داغ ترین اخبار

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • طرز تهیه بلال آب پز به ۲ روش

    بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود. دو روش تهیه...

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...