عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

در اینجا شما را با سه نوع پنیر متفاوت و پرطرفدار و موارد استفاده آن‌ها آشنا میکنیم.

۱. پنیر پروولون:

این نوع پنیر دارای پوسته بیرونی براق و طلایی رنگ می‌باشد. پنیری است کش دار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه‌های متفاوتی است؛ مثلا با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می‌باشد:

پروولون شیرین
پروولون تند
پروولون دودی

این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن ۴۷۰۰ کالری وجود دارد. همچنین دارای ۴۵ درصد چربی و پروتئین می‌باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی‌های مختلف و پیتزا‌ها و غذا‌هایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می‌شود و همچنین در غذا‌هایی که در فر تهیه می‌شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.

۲. پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزای انگلیسی

فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می‌باشد. این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیر‌های پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می‌شود:

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

* پنیر فیلافیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی‌اندازد.

* یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلافیلا در یخچال نسبت به سایر پنیر‌های پیتزا می‌باشد که این مسئله به شرایط بهداشت و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن بر می‌گردد.

* حتما باید پنیر رنده شده فیلافیلا را ۴ الی ۵ دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه کرد (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلافیلا حداکثر ۵ دقیقه در فر بماند.)

* پنیر فیلافیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد. بهترین دما برای نگهداری این محصول ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می‌باشد. چنانچه این پنیر اشتبا‌ها فریز گردد معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:

- کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کش دار شدن پنیر

- جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب

- سوختن پروتئین‌ها

موارد مصرف:

پنیر فیلافیلا در پیتزا، انواع غذا‌های ایتالیایی و سوپ‌ها مصرف می‌شود.

۳. توفو

توفو پنیری است که از شیر سویا به دست می‌آید و اصلا کلسترول ندارد و چربی خوبی دارد. معمولا در رژیم‌ها می‌گویند از توفو استفاده کنید، چون خواص خیلی زیادی دارد و می‌شود برای صبحانه و برای سالاد‌ها استفاده کرد.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

۴. پارمزان

پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است. پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد. پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

موارد استفاده:

سس ها، سوپ ها، پاستا‌ها و خوراک‌های با برنج و غذا‌های داخل فر.

۵. چدار

پنیری انگلیسی که تکه تکه‌های بریده شیر را روی هم قرار می‌دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. چدار دارای چربی حدودا ۴۸ درصد در ماده خشک است و گونه‌ای از آن به سبب استفاده از رنگ، نارنجی است و بهای گران تری نسبت به جدار معمولی دارد.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

۶. گودا

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی آن شهر کوچکی است به همین نام. در ابتدا از شیر خام تهیه شده است، اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می‌شود. گودا دارای ۴۸ درصد چربی در ماده خشک است.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

موارد استفاده:

به سبب ذوب شدن سریع برای غذا‌هایی که داخل فر پخته می‌شوند مناسب است.

۷. موتزارلا

پنیری ایتالیایی می‌باشد که در ایران به اشتباه به آن مازارلا یا موزارلا گفته می‌شود. به سبب تولید فراوان و عدم دستیابی به شیر گاومیش از شیر گاو ساخته می‌شود. ایتالیایی‌ها از دیرباز برای پخت پیتزا از آن استفاده می‌کردند.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

موارد استفاده:.

چون سریع ذوب نمی‌شود در تهیه انواع سالاد‌ها و خوراک‌ها و ساندویچ‌های سرد استفاده می‌شود. ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکی‌های روز‌های گرم است.

۸. بوتر کیزه

پنیر چرب آلمانی می‌باشد که انواع ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصدی چرب آن تولید می‌شود.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

موارد استفاده:

به علت چربی زیاد و طعم خوب آن برای غذا‌های داخل فر و رنده شده آن برای سالاد‌های سرد و به صورت ورقه‌ای برای صبحانه مناسب است.

۹. فتا

پنیری است که سال‌ها در ایران تولید می‌شود. اصل آن با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می‌شود.

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آن‌ها در غذا

موارد استفاده:

ویژه سالاد‌ها و غذا‌های سرد است.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • دستور تهیه “سس گوجه فرنگی” خانگی در ۵ دقیقه

    موادی که برای درست کردن سس گوجه فرنگی نیاز خواهیم داشت: رب گوجه فرنگی ۳ ق. غ. کره ۱۰۰ گرم آب لیمو ترش تازه ۱/۲ پیمانه آب ۱ پیمانه آرد...

  • “تیرامیسوی لیوانی” را با این طرز تهیه خوشمزه درست کنید!

    مواد لازم برای تهیه ترامیسو را به این ترتیب آماده کنید: لیدی فینگر ۱۰ عدد پنیر خامه‌ای ۱۱۵ گرم خامه ترش نصف فنجان شکر ۳ ق. غ. قهوه دم...

  • تکنیک‌های سرآشپز‌های ماهر

    کافی است دو واژه پخت و پز و علم را در یک جمله، کنار یکدیگر ببینیم تا عبارت «آشپزی مولکولی» به ذهن علم دوستان خطور کند. سرآشپزهای ماهر با استفاده از...

  • مدل‌های کیک هندوانه‌ای شب یلدا

    شب یلدا فقط دور هم نشینی و خوش و بش کردن نیست، این سنت دیرینه رسم‌های خاصی دارد و ایرانی‌ها در شب یلدا خوراکی و غذا‌های خاصی تدارک میبینند...

  • طرز تهیه کیک پرتقالی

    مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی: آب پرتقال: صد گرم آرد: ۲۵۰ گرم وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری بیکینگ...

  • طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

    پنیر پارمزان که به آن پارمسان هم گفته می‌شود، نوعی پنیر ایتالیایی است که تهیه آن بسیار زمان بر است و چیزی حدود هشت ماه طول می‌کشد. گاهی...

  • خوراکی های یلدایی؛ با این ایده ها یلدا را جشن بگیرید

    برترین ها – مهسا خالقی: اگر از اون دسته آدم ها هستيد که خيلي دلتون ميخواد براي يه شب يلداي به ياد موندني تدارک ببينيد اما متاسفانه هیچ ایده ای...

  • تکنیک‌های چیدمان میز غذاخوری

    اصول چیدمان میز غذاخوری (قسمت۱) میزبان یک مهمانی بزرگ و خاص هستید و یا قصد تدارک عروسی را دارید؟ چیدمان میز غذا چقدراهمیت دارد؟ آیا از...

  • طرح‌های هنرمندانه‌ی کیک‌های ژله‌ای(1)

    «سای بون»، در اواخر سال 2017 به بیماری سرطان سینه مبتلا شد و تصمیم گرفت در روزهایی که حال جسمی او، یاری می‌کند، به کارهایی که علاقه دارد،...

  • طرز تهیه سالاد پیتا و تخم مرغ

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع...

  • طرز تهیه بلال آب پز به ۲ روش

    بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود. دو روش تهیه...

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • شکلات هندوانه‌ای دسر مجلسی شب یلدا

    نکته: اگر شکلات رنگی نداشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید، ولی باید داخلش رنگ بریزید. ریختن رنگ تو شکلات سفید شکلات شما را کمی سفت میکنه و...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه مارمالاد پرتقال با طعم فوق العاده دلپذیر

    مارمالاد پرتقال از انواع مربا‌های خمیری شکل است که در میان آن‌ها تکه‌های خرد شده پرتقال وجود ندارد و با توجه به اینکه این نوع مارمالاد در مدت زمان...

  • پیتزا هندوانه ای، یک دسر شیک و آسان برای شب یلدا

    دسر شب یلدا یکی از خوراکی‌هایی است که خانم‌ها خانه برای شب یلدا ترجیح می‌دهند خودشان آن را درست کنند. پیتزا هندوانه هم یکی از بهترین پیشنهاد‌ها...

داغ ترین اخبار

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • طرز تهیه بلال آب پز به ۲ روش

    بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود. دو روش تهیه...

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...