عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه کباب قفقازی به همراه نکات کلیدی

کباب قفقازی ترکیبی از گوشت گوساله و مرغ است، از اینرو طعم هر دو کباب را همزمان دارد. جالب است بدانید که طرز تهیه این کباب لذیذ و پرطرفدار ساده بوده و فقط به کمی زمان نیاز دارید.

طرز تهیه کباب قفقازی

ستاره | سرویس آشپزی - کباب‌ها جزو غذا‌های اصیل و سنتی ایرانی هستند که محبوبیت فراوانی دارند. بعضی از آن‌ها با گوشت سفید و بعضی با گوشت قرمز تهیه می‌شوند، اگر طرفدار هر دو نوع کباب هستید، کباب قفقازی، انتخاب ایده آل برای شما خواهد بود، زیرا این غذا مخلوطی از جوجه و گوشت راسته گوساله است. به علاوه اگر ترجیح می‌دهید خودتان در منزل این غذا را تهیه کنید، می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و از میل کردن آن لذت ببرید.

مواد اولیه برای تهیه کباب قفقازی

به منظور تهیه این کباب برای چهار الی پنج نفر، به دو ساعت و نیم زمان (این مدت شامل زمانی که گوشت باید برای مزه دار شدن در سس بماند، نیست) و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر می‌شود، نیاز است.

مواد لازم گوشت راسته گوساله 500 گرم سینه مرغ 500 گرم روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری ماست 3 قاشق غذاخوری پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه، نمک و فلفل به میزان لازم


نکته: ترجیحا از فلفل دلمه‌ای‌های رنگی استفاده کنید تا ظاهر کباب بهتر شود.


طرز تهیه کباب قفقازی

گوشت‌ها را به مکعب‌های کوچک برش بزنید و بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

ابتدا باید گوشت گوساله و مرغ را مزه دار کنید. برای این منظور ماست، روغن زیتون و مقداری فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. یک عدد پیاز را خلال کنید و به سس اضافه نمایید. اکنون سس را به گوشت اضافه و بهم بزنید تا گوشت‌ها کاملا به سس آغشته شوند. گوشت را به مدت پنج الی شش ساعت در این سس استراحت دهید تا کاملا مزه دار شود.

فلفل دلمه‌ای‌ها و پیاز‌ها را خرد کنید.

برای به سیخ کشیدن کباب، یک تکه گوشت گوساله، سپس گوشت مرغ را به سیخ بزنید. سپس یک تکه فلفل دلمه‌ای و پیاز را به سیخ اضافه کنید. برای هر سیخ چندبار این ترتیب را تکرار نمایید.

طرز تهیه کباب قفقازی

اکنون روی باربیکیو یا آتش زغال که از شعله افتاده است، گوشت را کباب کنید. در زمان پخت چندین مرتبه سیخ‌ها را برگردانید تا گوشت‌ها به طور یکنواخت بپزند.

در آخرین مرحله پخت، مقداری نمک روی گوشت‌ها بپاشید.

گوجه‌ها را به دو نیم تقسیم کرده، به سیخ بزنید و پس از کباب‌ها، روی حرارت قرار دهید تا بپزند. در صورت تمایل می‌توانید گوجه را برش نزنید و به طور کامل در سیخ قرار دهید.

کباب قفقازی آماده است و می‌توانید آن را سرو نمایید. زمانی که کباب را از سیخ جدا می‌کنید، باید توجه داشته باشید که ترتیب کباب‌ها بهم نخورد.


چند نکته:

توجه داشته باشید که تکه‌های گوشت نباید بزرگ باشند، زیرا هنگام کباب کردن مغز آن‌ها خام خواهد بود.

اگر ترجیح می‌دهید که مرغ‌ها پس از پخت طلایی شوند، مقداری از سس را جدا نمایید و به آن کمی زردچوبه یا زعفران دم کرده اضافه کنید. در این حالت تکه‌های مرغ و گوشت قرمز را جداگانه باید در سس استراحت دهید.

اگر در سس نمک بزنید، باعث سفت شدن گوشت‌ها خواهد شد؛ بنابراین در مرحله آخر کباب شدن گوشت‌ها نمک را اضافه کنید.

هنگامی که کباب‌ها را به سیخ می‌زنید، نباید پیازی که در سس کباب استفاده کردید، به گوشت‌ها چسبیده باشد، زیرا در اثر حرارت این پیاز‌ها سوخته و به گوشت می‌چسبند.

صبر کنید تا آتش از شعله بیفتد، سپس زغال را در منقل پخش کنید به طوریکه ارتفاع آن در تمام قسمت‌ها یکسان باشد.

فلفل‌ها را به صورت مربع برش بزنید تا هماهنگی بیشتری با کباب داشته باشند. طرز تهیه کباب قفقازی اگر کباب را کمی چرب‌تر دوست دارید، مقداری کره را ذوب کنید و هنگام طبخ به گوشت بزنید. کباب قفقازی را همراه نان یا با چلو می‌توان سرو کرد. اگر این غذا را با نان سرو می‌کنید، ترجیحا کباب را به مدت طولانی در نان قرار ندهید، زیرا چربی و آب گوشت جذب نان شده و باعث خشک شدن کباب می‌شود. این غذا برای میهمانی‌ها و مجالس نیز گزینه مناسبی خواهد بود. برای سرو این غذا با برنج، به حدود ۷۵۰ گرم الی یک کیلوگرم برنج نیاز خواهید داشت. انواع کباب‌ها از جمله کباب کوبیده، قفقازی، جوجه کباب و ... برای مجالس و میهمانی‌ها بسیار مناسب است.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • دستور تهیه “سس گوجه فرنگی” خانگی در ۵ دقیقه

    موادی که برای درست کردن سس گوجه فرنگی نیاز خواهیم داشت: رب گوجه فرنگی ۳ ق. غ. کره ۱۰۰ گرم آب لیمو ترش تازه ۱/۲ پیمانه آب ۱ پیمانه آرد...

  • “تیرامیسوی لیوانی” را با این طرز تهیه خوشمزه درست کنید!

    مواد لازم برای تهیه ترامیسو را به این ترتیب آماده کنید: لیدی فینگر ۱۰ عدد پنیر خامه‌ای ۱۱۵ گرم خامه ترش نصف فنجان شکر ۳ ق. غ. قهوه دم...

  • تکنیک‌های سرآشپز‌های ماهر

    کافی است دو واژه پخت و پز و علم را در یک جمله، کنار یکدیگر ببینیم تا عبارت «آشپزی مولکولی» به ذهن علم دوستان خطور کند. سرآشپزهای ماهر با استفاده از...

  • مدل‌های کیک هندوانه‌ای شب یلدا

    شب یلدا فقط دور هم نشینی و خوش و بش کردن نیست، این سنت دیرینه رسم‌های خاصی دارد و ایرانی‌ها در شب یلدا خوراکی و غذا‌های خاصی تدارک میبینند...

  • طرز تهیه کیک پرتقالی

    مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی: آب پرتقال: صد گرم آرد: ۲۵۰ گرم وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری بیکینگ...

  • طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

    پنیر پارمزان که به آن پارمسان هم گفته می‌شود، نوعی پنیر ایتالیایی است که تهیه آن بسیار زمان بر است و چیزی حدود هشت ماه طول می‌کشد. گاهی...

  • خوراکی های یلدایی؛ با این ایده ها یلدا را جشن بگیرید

    برترین ها – مهسا خالقی: اگر از اون دسته آدم ها هستيد که خيلي دلتون ميخواد براي يه شب يلداي به ياد موندني تدارک ببينيد اما متاسفانه هیچ ایده ای...

  • تکنیک‌های چیدمان میز غذاخوری

    اصول چیدمان میز غذاخوری (قسمت۱) میزبان یک مهمانی بزرگ و خاص هستید و یا قصد تدارک عروسی را دارید؟ چیدمان میز غذا چقدراهمیت دارد؟ آیا از...

  • طرح‌های هنرمندانه‌ی کیک‌های ژله‌ای(1)

    «سای بون»، در اواخر سال 2017 به بیماری سرطان سینه مبتلا شد و تصمیم گرفت در روزهایی که حال جسمی او، یاری می‌کند، به کارهایی که علاقه دارد،...

  • طرز تهیه سالاد پیتا و تخم مرغ

    وب‌سایت هفت گنج: اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع...

  • طرز تهیه بلال آب پز به ۲ روش

    بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود. دو روش تهیه...

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • شکلات هندوانه‌ای دسر مجلسی شب یلدا

    نکته: اگر شکلات رنگی نداشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید، ولی باید داخلش رنگ بریزید. ریختن رنگ تو شکلات سفید شکلات شما را کمی سفت میکنه و...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه مارمالاد پرتقال با طعم فوق العاده دلپذیر

    مارمالاد پرتقال از انواع مربا‌های خمیری شکل است که در میان آن‌ها تکه‌های خرد شده پرتقال وجود ندارد و با توجه به اینکه این نوع مارمالاد در مدت زمان...

  • پیتزا هندوانه ای، یک دسر شیک و آسان برای شب یلدا

    دسر شب یلدا یکی از خوراکی‌هایی است که خانم‌ها خانه برای شب یلدا ترجیح می‌دهند خودشان آن را درست کنند. پیتزا هندوانه هم یکی از بهترین پیشنهاد‌ها...

داغ ترین اخبار

  • دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    مواد لازم برای کیک سیب و دارچین: آرد: ۱ پیمانه شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۷۵ گرم بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری...

  • آموزش طرز تهیه کامل خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

    طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و...

  • طرز تهیه بلال آب پز به ۲ روش

    بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می شود. دو روش تهیه...

  • طرز تهیه دسر سیب به ۴ روش مختلف

    انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه...

  • طرز تهیه ترشی انار و لبو

    طرزتهیه ترشی انار و لبو: ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را...

  •  طرز تهیه سوپ انار

    انار از آن دسته میوه‌های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ‌ها را می‌گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است....

  • طرز تهیه سوپ سم زدای سیر و زنجبیل

    این سوپ خوشمزه یکی از غذا‌های سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می‌کند، به هضم غذا...

  • خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

    کلم بروکلی حاوی ویتامین C. و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا ۳ دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که...

  •  دسر فروماژ پرتقال

    این دستور برای ۶ - ۵ نفر کافی است. زرده تخم‌مرغ ۴ عدد شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب پرتقال ۵...

  • دسر سیب و موز

    مواد لازم نان تست ۲ ورق سیب ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد کشمش بی دانه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری دستور...