عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

نکات مهم در تهیه قورمه سبزی

قورمه سبزی یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی ایرانی است که معمولا در همه‌ی خانه‌ها به روش‌های مختلفی تهیه شده و مورد پسند اکثر افراد خانواده قرار می‌گیرد. برخی مواقع با رعایت نکات ریز می‌توان قورمه سبزی خوشمزه‌تری تهیه کرد که به همین سبب در این مطلب نکات مهم در تهیه قورمه سبزی را آماده کرده‌ایم که امیدواریم بعد از خواندن این مطلب بتوانید غذایی خوشمزه و باب میل همه تهیه کنید. با ما همراه باشید.

برای خوشمزه‌تر شدن قورمه‌سبزی در ابتدا مقداری ترخون به سبزی قورمه‌سبزی خود بیافزایید.

در پایان پخت قورمه‌سبزی حتما به خورشتتان زعفران پودر شده بیافزایید.

همیشه نیم ساعت مانده به پایان پخت روغن خورشت را اضافه و شعله را کم کنید تا آب اضافی بخار شده و خورشت قورمه‌سبزی جا بیافتد.

سعی کنید در هنگام تهیه خورشت قورمه سبزی از گوشت استخوان‌دار استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد. استفاده از رب گوجه فرنگی نیز ممنوع است.

اگر می‌خواهید قورمه سبزی شما روغن بیاندازد بهتر است برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید.

با توجه به این که در پخت قورمه‌سبزی گوشت و سبزی جدا از هم سرخ می‌شوند سعی کنید از مقدار کمی روغن در سرخ کردن هر دو استفاده کنید تا روغن خورشت بیش از اندازه نشود.

لوبیای قورمه سبزی را از شب قبل خیس کرده و در هنگام پخت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس به قورمه سبزی اضافه کنید. این کار طعم لذیذی به خورشت شما خواهد داد.

یکی از نکات مهم در تهیه قورمه سبزی این است که: سبزی قورمه را ۱۵ دقیقه روی شعله قرار دهید تا سرخ شده و رنگ آن عوض شود و در طول سرخ کردن سبزی، ۲ تا ۳ بار سبزی را هم بزنید.

بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود، چون به این ترتیب خورشت بهتر جا می‌افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی‌افتد.

لیمو عمانی عضو جدا نشدنی خورش قورمه سبزی است که در دو نوع روشن و تیره وجود دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می‌شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار