عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

دستور تهیه و پخت امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

مواد لازم برای پیش غذای خوشمزه به نام مینی امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:

یک عدد گوجه فرنگی (۱۱۰ گرم)
یک قاشق غذا خوری نمک (۲۵ گرم)
یک دوم قاشق فلفل قرمز (۶۰ گرم)
سه فنجان آب (۴۰۰ میلی لیتر)
دو عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم)
شش فنجان گوشت خورد شده (۶۰۰ گرم)
پنج فنجان آرد ذرت (۵۰۰ گرم)
سه قاشق غذا خوری سبزیجات (۹۰ میلی لیتر)
یک قاشق غذاخوری مارگارین بدون نمک (۲۵ گرم)
دو قاشق غذا خوری زیره (۵۰ گرم)

ابزار لازم برای تهیه امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:

یک عدد وردنه
دو عدد ظرف شیشه‌ای
یک عدد قابلمه

دستور تهیه و پخت امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

۱. اول از همه، همه‌ی سبزیجات را بشویید و به خوبی آب آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید.

۲. سپس، پیاز و گوجه و فلفل قرمز را ساطوری کنید.

۳. بعد سبزیجات را با مارگارین، سرخ کنید.

۴. بلافاصله نمک و زیره را به گوشت‌های خورد شده اضافه کنید.

۵. خوب مخلوط کنید و بعد اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه در حرارت متوسط بپزد.

۶. اکنون زمان درست کردن خمیر است.

۷. آب و آرد ذرت را با کمی نمک، در یک کاسه متوسط ترکیب کنیدو آنرا به یک خمیر نرم و قالب پذیر تبدیل کنید.

۸. یک مشت از خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و سپس وسط آن را کمی پر کنید.

۹. آن را تا کنید و لبه هایش را با انگشت مهر و موم کنید.

۱۰. سپس آن‌ها را درون یک قابلمه داغ با روغن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن طلایی شود.

۱۱. از مینی امپاندای خود، به سادگی و یا همراه با سس مورد علاقه خود لذت ببرید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار