عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه گاناش براق برای روی کیک

گاناش براق نوعی روکش زیبا برای تزیین کیک، کاپ کیک، مافین و دسرهای دیگر است. گاناش را با شکلات تلخ، شکلات سفید و شکلات شیری درست می‌کنند؛ گاهی نیز با افزودن رنگ‌های خوراکی، نوع رنگی آن تهیه می‌شود.

 گاناش براق برای روی کیک ستاره | سرویس آشپزی - گاناش، نوعی روکش تهیه شده از ترکیب شکلات و خامه با غلظت های مختلف است که گاهی علاوه بر شکلات و خامه، کره و افزودنی‌های خوراکی دیگر نیز در آن به کار می‌رود. با تغییر نسبت خامه و شکلات، گاناش ممکن است سبک، متوسط و سنگین درست شود. از گاناش به عنوان سس بستنی و روکش شکلاتی میوه، بر روی کیک، کاپ کیک شکلاتی و مافین و در تهیه ترافل استفاده می‌شود. مشکل اصلی در تهیه گاناش این است که پس از قرار گرفتن در یخچال، درخشندگی آن کاهش یافته و مات می‌شود و ما در این مطلب قصد داریم این مشکل را حل کنیم.
طرز تهیه گاناش براق

راز براق شدن گاناش، افزودن شربت ذرت به آن است. استفاده از شربت گلوکز برای این منظور حتی از شربت ذرت هم بهتر است ولی تهیه شربت گلوکز از فروشگاه‌ها به سختی امکان پذیر است. بنابراین شربت ذرت، جزء کلیدی و مهم در براق شدن گاناش است که باعث می‌شود، حتی پس از قرار گرفتن گاناش در یخچال از درخشندگی آن کم نشود.

مواد لازم ارائه شده، برای تهیه یک فنجان گاناش براق و برای پوشاندن یک عدد کیک گرد با قطر ۱۸-۱۶ سانتی‌متر، مناسب است. زمان آماده‌سازی حدود ۵ دقیقه است.

مواد لازم خامه پرچرب  100 میلی لیتر شکلات چیپسی نیمه شیرین یا شکلات تخته ای خرد شده 170 گرم (1/2 فنجان) شربت ذرت (شربت گلوکز)  3 قاشق غذاخوری (2 قاشق غذاخوری)


دستور تهیه:

خامه را گرم کنید. خامه را در حدی که فقط شکلات در آن ذوب شود، گرم کنید ولی اجازه ندهید خامه به مرحله قل زدن برسد و بخار از آن بلند شود. شکلات چیپسی را در خامه بریزید، ۳-۲ دقیقه صبر کنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود، سپس مخلوط را با قاشق هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شود. شربت ذرت یا شربت گلوکز را اضافه کرده و به هم زدن مخلوط ادامه دهید تا کاملا با شکلات و خامه ترکیب شود.

مراحل تهیه گاناش براق با شکلات چیپسی

برای تهیه گاناش براق می‌توانید شکلات تخته‌ای را به صورت قطعات ریز تقریبا مساوی خرد کرده و در خامه گرم بریزید، ۳-۲ دقیقه صبر کنید تا قطعات شکلات در خامه ذوب شود، سپس مخلوط را هم بزنید تا یکنواخت شود.  

 
مراحل تهیه گاناش براق با شکلات تخته ای

قبل از ریختن گاناش روی کیک، فرصت دهید تا گاناش به دمای محیط برسد. برای تسریع در خنک شدن گاناش می‌توانید ظرف حاوی گاناش را در یک ظرف حاوی آب سرد قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه به آرامی هم بزنید تا گاناش به دمای محیط برسد و غلظت آن به اندازه‌ای شود که به راحتی بتوانید با آن روی کیک را تزیین کنید.

 گاناش براق برای روی کیک

چند نکته در طرز تهیه گاناش براق

برای تهیه گاناش براق غلیظ، گاناش را بیش از ۱۱۰ درجه فارنهایت حرارت ندهید، به ازای هر ۱/۲ فنجان شکلات ارائه شده در این دستور ۲ قاشق غذاخوری شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده اضافه به کار برده، ۲ دقیقه صبر کنید و سپس هم بزنید تا یکنواخت شود.

در صورتی که گاناش به اندازه‌ای سفت است که ریختن آن روی کیک امکان پذیر نیست، آن را فقط ۲ ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا روان شود.

در صورتی که می‌خواهید از گاناش برای روکش کیک یا بر روی لایه‌های میانی استفاده کنید، حدود ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا گاناش کاملا خنک شود و به شکل خمیری درآید که بتوانید مانند خامه فرم گرفته (خامه قنادی) به راحتی آن را روی کیک یا بین لایه‌ها بمالید.

سعی کنید شکلات را به صورت قطعات ریز هم اندازه خرد کنید تا همزمان ذوب شوند.

برای تهیه گاناش، حتما از خامه پرچرب با چربی حدود ۴۰ درصد استفاده کنید.

برای تهیه گاناش براق با کیفیت مطلوب، از شکلات با درصد کره کاکائوی بالا استفاده کنید. هنگام افزودن شکلات به خامه چند دقیقه صبر کنید تا شکلات ذوب شود، سپس مخلوط را به آرامی هم بزنید تا یکنواخت شود. هم زدن مخلوط از همان ابتدا باعث سرد شدن سریع‌تر خامه شده و در نتیجه شکلات در آن ذوب نخواهد شد. گاناش براق اغلب به عنوان روکش کیک و کاپ کیک استفاده می‌شود و برای درست کردن آن خامه و شکلات به نسبت مساوی به کار می‌رود. در این دستور به دلیل استفاده از شربت ذرت، میزان خامه کمتری در نظر گرفته شده است.  گاناش براق
ارزش غذایی گاناش براق جدول ارزش غذایی گاناش براق کالری 75  چربی اشباع 3 گرم کلسترول 10 میلی گرم کربوهیدرات 7 گرم سدیم 6 میلی گرم پتاسیم 41 میلی گرم شکر 5 گرم

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • ساده ترین دستور کیک براونی

    مواد مورد نیاز: ۱۱۰ گرم کره + ۱ قاشق چای خوری کره برای چرب کردن ظرف کیک ۱۷۰ گرم شکلات تلخ یا نیمه شیرین ۱ و ¼ پیمانه شکر ۱ قاشق چای خوری وانیل ۳...

  • طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

    استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای...

  • طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

    استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای...

  • نوشیدنی‌های مفید برای شروع صبحی سالم

    براساس گزارش «مدیکال دیلی»، شاید شما قصد داشته باشید کافئین را ترک کنید یا شرایط پزشکی شما به گونه‌ای است که باید مصرف کافئین و قهوه را کاهش دهید....

  • آموزش پخت ساده شیرینی سنتی نان چایی قزوین

    مواد لازم برای شیرینی نان چایی آرد به میزان لازم کره ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۱ پیمانه ماست ۱ قاشق سوپخوری بکینگ پودر ۱ دوم...

  • طرز تهیه نان فرانسوی سنتی

    مواد لازم نان فرانسوی سنتی ۱/۲ عدد مخمر خشک ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱/۵ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ فنجان آب گرم ۴۵ درجه سانتی...

  • طرز تهیه نان فرانسوی سنتی

    مواد لازم نان فرانسوی سنتی ۱/۲ عدد مخمر خشک ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱/۵ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ فنجان آب گرم ۴۵ درجه سانتی...

  • روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر

    مواد لازم: چغندر: یک کیلو آب: نصف پیمانه شکر: به میزان دلخواه طرز تهیه لبو: چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید....

  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت

    مواد لازم گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ سیر: چند حبه فلفل قرمز و سیاه و...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • معرفی چند غذا برای معده درد

    غذا برای معده درد شامل خوراک‌هایی است که می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی در تسکین درد معده موثر باشد و تا حدودی از غشای داخلی معده...

  • طرز تهیه استانبولی با لوبیا سبز

    مواد لازم برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد سیر ۱ حبه ادویه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز...

  • طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

    طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی به گزارش «تابناک با تو»؛ هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب...

  • طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

    تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه...

  • دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

    دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز،...

  • دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

    دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز،...

  • طرز تهیه ترشی سیر هفت ساله فوری

    مواد لازم سیر ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک ۲ پیمانه سرکه خرما ۲ پیمانه سس سویا ۲-۳ قاشق غذاخوری دستور تهیه: ریشه بوته سیر و لایه ضخیم رویی آن را...

  • طرز تهیه ترشی سیر هفت ساله فوری

    مواد لازم سیر ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک ۲ پیمانه سرکه خرما ۲ پیمانه سس سویا ۲-۳ قاشق غذاخوری دستور تهیه: ریشه بوته سیر و لایه ضخیم رویی آن را...

  • روش تهیه‌ی سیزر سالاد

    مواد اولیه: سینه مرغ=۱ عدد کاهو خرد شده=به مقدار لازم کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم لیمو=۲ عدد آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری سس مایونز=۲ قاشق...

  • روش تهیه‌ی سیزر سالاد

    مواد اولیه: سینه مرغ=۱ عدد کاهو خرد شده=به مقدار لازم کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم لیمو=۲ عدد آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری سس مایونز=۲ قاشق...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

    تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه...

  • طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

    طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی به گزارش «تابناک با تو»؛ هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب...

  • طرز تهیه استانبولی با لوبیا سبز

    مواد لازم برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد سیر ۱ حبه ادویه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز...

  • معرفی چند غذا برای معده درد

    غذا برای معده درد شامل خوراک‌هایی است که می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی در تسکین درد معده موثر باشد و تا حدودی از غشای داخلی معده...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت

    مواد لازم گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ سیر: چند حبه فلفل قرمز و سیاه و...

  • روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر

    مواد لازم: چغندر: یک کیلو آب: نصف پیمانه شکر: به میزان دلخواه طرز تهیه لبو: چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید....