عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مافین سیب و عسل

مواد لازم:

آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
سیب دو عدد پوست گرفته و خرد شده
کره ذوب شده ۱۳۰ گرم
عسل ۲۰۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲. قالب مافین را آماده کنید.

۳. مواد خشک را به اضافه سیب‌های خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.

۴. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیق‌تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

۵. تخم مرغ‌ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.

۶. قالب‌های مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.

۷. به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.

منبع: نی نی سایت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار