عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه ساندویچ‌ بستنی هلویی

مواد لازم

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۶۵ دقیقه ۱۹۵ دقیقه

جوی دوسر۱٫۵ فنجان
گردو  دوسوم فنجان
آرد ذرت  یک‌سوم فنجان
نمک کوشر  نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر  نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین  یک‌چهارم قاشق چایخوری
شکر توربینادو  یک‌چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ  یک عدد
روغن کانولا     یک‌چهارم فنجان
شکر قهوه‌ای تیره   نصف فنجان
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
ماست وانیلی یخ زده نیم لیتر
هلو رسیده  ۱٫۵ فنجان

مراحل پخت

رک‌ها را در طبقه بالا و سوم فر از پایین قرار دهید. فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ۲ سینی فر را با کاغذ مومی بپوشانید.

جوی دوسر، گردو، آرد ذرت، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در غذاساز بریزید و بهم بزنید تا به شکل ریز آسیاب شوند، اما نه به ریزی آرد ــ ۱۰ تا ۱۵ ثانیه. مواد را در یک کاسه بزرگ خالی کرده و با شکر توربینادو مخلوط نمایید.

تخم مرغ و روغن را در غذاساز بریزید و کمی بهم بزنید ــ حدود ۱۵ ثانیه. شکر قهوه‌ای و وانیل را اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط صاف شود و غلظتی مشابه سس کارامل پیدا کند، بهم بزنید ــ یک دقیقه دیگر. آن را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید (مخلوط کمی چسبناک خواهد بود).

دستهایتان را مرطوب کنید، به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر از خمیر را بردارید و به شکل گلوله درآورید. ۱۶ عدد کوکی از خمیر درست کنید و روی هر سینی فر، نصف آن‌ها را بچینید ــ با فواصل ۱٫۵ اینچی. سپس هر گلوله را به آرامی فشار دهید تا به یک دایره ۳ اینچی تبدیل شود.

کوکی‌ها را بپزید، در وسط زمان پخت جای سینی‌ها را عوض کرده و آن‌ها را عقب و جلو کنید تا زمانیکه لبه‌ها کمی قهوه‌ای شوند ــ ۹ تا ۱۱ دقیقه در کل. اجازه دهید کوکی‌ها بمدت ۲ دقیقه روی سینی خنک شوند و سپس آن‌ها را روی رک سیمی قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

ماست و هلو را در یک کاسه متوسط بریزید و بهم بزنید. به سرعت عمل کنید تا ماست بیش از حد نرم نشود. با استفاده از حدود یک‌چهارم فنجان از مخلوط ماست بین هر جفت کوکی، ۸ عدد ساندویچ بستنی درست کنید. آن‌ها را روی سینی فر قرار دهید و حداقل ۲ ساعت در فریزر بگذارید، سپس در پوشش پلاستیکی بپیچید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آموزش و طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

    آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه است و جزو مناطق باصفا و دیدنی ایران هستند. مواد لازم برای آش...

  • ازبین بردن بوی بد مرغ با چند ترفند ساده

    برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدار

    کدو حلوایی در فصل زمستان برداشت می‌شود و بیشتر برای تهیه دسر‌های شیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. غذا‌های زیادی می‌توان با این ماده غذایی درست کرد،...

  • طرز تهیه ترشی میوه خشک

    طرز تهیه ترشی میوه خشک: من از میوه‌هایی که خشک کردم، ترشی درست کردم. راحت و آسان و خیلی خوشمزه، می‌شود از هر میوه‌ای دوست دارید استفاده...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن‌ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدر

    آش کدو با استفاده از کدو حلوایی و در هر منطقه ای به سبک خاصی تهیه می‌شود. آش کدو حلوایی اصفهانی، گیلانی، قمی و یزدی انواع مختلف آن در...

  • آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی

    روزنامه ایران - ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن ها

    وب‌سایت کاله: شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد....

  • رب به خانگی به روش سنتی

    حامد 4 ساعت پیش سس ها 7 بازدید یکی از رب هایی که در طب سنتی بسیار توصیه میشود رب به است. در ادامه مطلب زیر میخواهیم طرز تهیه...

  • طرز تهیه نان خوشمزه هندی

    مواد مورد نیاز: ¾ پیمانه آب گرم ۱ قاشق چای خوری مخمر خشک فعال ۳ قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ماست ۲ و ¼ پیمانه آرد...