عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا در فر

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ (کوچک) ۳ عدد (۶ عدد)
سس دلخواه ۱ فنجان
پنیر پیتزای رنده شده ۱.۵ فنجان
پپرونی و زیتوان سیاه بدون هسته به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

پوست سیب زمینی‌ها را با برس تمیز بشویید و با چنگال چند سوراخ روی سطح آن‌ها ایجاد کنید.
سیب زمینی‌ها را به مدت یک ساعت در فر گرم شده روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزند. پخته شدن سیب زمینی را با فرو کردن چنگال در آن تست کنید.
سیب زمینی‌های پخته را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و در سینی فر چرب شده بچینید.
روی سیب زمینی‌ها را با سس مورد نظر بپوشانید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.
روی پنیر پیتزا چند حلقه زیتون سیاه و پپرونی قرار دهید.
سینی را در فر قرار داده و به مدت ۲-۱ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.

نکته: برای تهیه سس روی سیب زمینی می‌توانید از ترکیب سس گوجه فرنگی با انواع سبزیجات پخته یا انواع گوشت پخته استفاده کنید.

منبع: ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار