عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور تهیه پیتزا کوئسادیلا

در این دستور غذایی روش تهیه ساده‌ترین پیتزای دنیا را یاد می‌گیرید. پیتزا کوئسادیلا از آن دسته غذا‌هایی است که هوس می‌کنید هفته‌ای دو بار درست کنید، چون هم ساده هست و هم مواد غذایی خیلی کمی نیاز دارد.

مواد مورد نیاز:

تورتیلا
سس مارینارا (یا هر سس پیتزای مورد علاقه شما)
پنیر موزارلا
سوسیس پپرونی
زیتون
مواد پیتزا به دلخواه

ابتدا شعله گاز را روشن کنید و تاوه را روی شعله قرار دهید. تورتیلا را داخل تاوه قرار داده و یک لایه نازک سس مارینارا یا سس پیتزا یک طرف تورتیلا بریزید. سپس پنیر و مواد دیگر را اضافه کنید.

دستور تهیه پیتزا کوئسادیلا


سپس نان تورتیلا را از وسط تا کنید. بعد از چند دقیقه که هر دو طرف تورتیلا طلایی رنگ شد آن را از تاوه برداشته و روی تخته گوشت یا داخل ظرف دیگری قرار دهید. در نهایت با استفاده از چاقو برش‌های مثلثی شکل به آن بزنید.

منبع:  بدونیم

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آموزش و طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

    آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه است و جزو مناطق باصفا و دیدنی ایران هستند. مواد لازم برای آش...

  • ازبین بردن بوی بد مرغ با چند ترفند ساده

    برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدار

    کدو حلوایی در فصل زمستان برداشت می‌شود و بیشتر برای تهیه دسر‌های شیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. غذا‌های زیادی می‌توان با این ماده غذایی درست کرد،...

  • طرز تهیه ترشی میوه خشک

    طرز تهیه ترشی میوه خشک: من از میوه‌هایی که خشک کردم، ترشی درست کردم. راحت و آسان و خیلی خوشمزه، می‌شود از هر میوه‌ای دوست دارید استفاده...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن‌ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدر

    آش کدو با استفاده از کدو حلوایی و در هر منطقه ای به سبک خاصی تهیه می‌شود. آش کدو حلوایی اصفهانی، گیلانی، قمی و یزدی انواع مختلف آن در...

  • آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی

    روزنامه ایران - ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن ها

    وب‌سایت کاله: شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد....

  • رب به خانگی به روش سنتی

    حامد 4 ساعت پیش سس ها 7 بازدید یکی از رب هایی که در طب سنتی بسیار توصیه میشود رب به است. در ادامه مطلب زیر میخواهیم طرز تهیه...

  • طرز تهیه نان خوشمزه هندی

    مواد مورد نیاز: ¾ پیمانه آب گرم ۱ قاشق چای خوری مخمر خشک فعال ۳ قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ماست ۲ و ¼ پیمانه آرد...