عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور تهیه بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون از انواع غذا‌های کره‌ای بی نظیر و خوشمزه است و اگر شما به خوردن ماهی سالمون علاقه‌مند هستید بهتر است این روش پخت را برای ماهی سالمون از دست ندهید.

مواد لازم

فیله ماهی سالمون: ۴۵۰ گرم
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
سیر له شده: دو حبه
زنجبیل رنده شده: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بولگوگی ماهی سالمون

برای تهیه بولگوگی ماهی سالمون ابتدا فیله ماهی را به قطعه‌های کوچک تقسیم کنید.

درون ظرفی مناسب سس سویا و سرکه و شکر و عسل و روغن کنجد و سیر و زنجبیل و پودر فلفل سیاه را بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا سس غلیظ شود. تکه‌های برش زده ماهی را به سس اضافه کنید و ظرف حاوی سس و ماهی را درون یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا برش‌های ماهی مزه دار شوند.

بعد از گذشت نیم ساعت تکه‌های برش زده شده ماهی را از درون سس خارج کنید و درون سینی فر بچینید.

سینی فر را درون فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا رنگ ماهی‌ها به صورت قهوه‌ای روشن در آید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر بیرون آورید و این غذای خوشمزه را به همراه برنج میل کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار