عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

رولت مرغ و سیب زمبنی

مواد لازم:

مرغ خام چرخ شده     500 گرم          تخم مرغ                 1 عدد               سس خردل            1 ق غ

سیب زمینی پخته       350 گرم          پنیر پیتزا                 100 گرم          نخود فرنگی           1/4 پیمانه

هویج پخته                2 عدد              قارچ پخته                1/4 پیمانه       زرده تخم مرغ        1 عدد

هویج نگینی               1/4 پیمانه       سیاه دانه یا کنجد      برای تزیین        نمک و فلفل            میزان لازم

مواد سس:

کره                           50  گرم            رب                         1/3 پیمانه          آب مرغ               1/2 پیمانه

آبلیمو                       1 ق س             نمک و فلفل              میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ و سیب زمینی و پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل و سس خردل در دستگاه غذاساز مخلوط میکنیم.

به این مواد تخم مرغ و هویج نگینی و قارچ و نخود فرنگی را اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم.

این مواد را به دو قسمت تقسیم میکنیم. روی یک نایلون چرب شده کنجد یا سیاه دانه پاشیده و نصف مواد را به ضخامت یک سانت روی نایلون پهن میکنیم.و هویج پخته شده وسط آن قرار داده و به کمک نایلون آن را رول میکنیم.دو طرف رولت را باید ببندیم.

رولت را روی فویل چرب شده در سینی فر می گذاریم. روی آن زرده تخم مرغ مالیده و در فر 160 درجه به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت بماند. بعد از سرد شدن برش میدهیم.

برای تهیه سس رب را در کره تفت داده و آب مرغ ، آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار