عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی

مواد لازم سوپ پنیر کانادایی

شیر ۳ پیمانه

آرد ¾ پیمانه

پنیر چدار ½۱ پیمانه

نان تست ۳ تکه

عصاره مرغ ۱ لیتر

کرفس ۱ ساقه

پیاز ۱ عدد

هویج ۱ عدد

کره ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا ½ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ½ قاشق چای خوریکاشت مو

سوپ پنیر

طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی

نان جو‌ها را به اندازه‌های ۱.۵ سانتی متری برش بزنید.
پیاز و هویج را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
ساقه کرفس را خرد کنید.
دمای فر را به ۳۷۵ درجه سانتی گراد برسانید.
قطعات نان روگن را تا جایی که کامل تست شوند در فر قرار دهید. (حدوداً ۱۵ دقیقه)
همزمان با تست شدن نان ها، پیاز، کرفس و هویج را با غذاساز با هم مخلوط کنید سپس کره را در ظرف مناسبی آب کنید و مخلوط سبزیجات را به آن اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.
آرد را به تدریج به آب مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود سپس به تابه سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
شیر، پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه نمایید و ۱۰ دقیقه دیگر این مخلوط را با حرارت ملایم بپزید.
پس از آن سوپ را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا کامل پنیر در سوپ ذوب شود.
سوپ را در کاسه بریزید و روی آن نان‌های جو تست شده قرار دهید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار