عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

ماهی صبور(عرق گیر)

آموزش در ادامه..

"به نام خدا"

ابتدا ماهی (صرفا ماهی صبور)را از شکم برش داده،مزه دارش کرده(با کمی تمر هندی،پودر تخم گشنیز،نمک،پودر انبه)حدود یکساعت میزاریم تا مزه دار بشه

یک عدد پیاز را خرد کرده(میتونیم سرخش هم بکنیم)با مقداری کشمش قاطی کرده ،شکم ماهیها را پر کرده و با نخ میبندیم.میتونیم با نخ نبندیم (دلبخواهی)

در ظرف گودی کمی پیاز سرخ کرده،ادویه جات زده و چند قاشق رب گوجه زده ،باهاش سرخ کرده و کمی آب ریخته.ماهیها را درونش گذاشته و درب ظرف را گذاشته تا حدود یکساعت بپزد.

آبش که کشیده شد و جاافتاد،روغن به سطح غذا اومد،آماده میباشد.

نوع مطلب :
برچسب ها : غذاهای دریایی،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار