عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مسقطی آلبالویی

مواد اولیه‌ای که برای تهیه مسقطی آلبالویی به آن احتیاج دارید در جدول زیر ذکر شده است.

مواد اولیه
نشاسته گل ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
شرب آلبالو خانگی نصف قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  نشاسته را با یک لیوان آب و شکر مخلوط کنید تا مواد در آب حل شوند.
مایع را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار می‌دهیم تا به غلظت برسد.
سپس شربت آلبالو را اضافه کنید و بهم بزنید.
در آخر کره را نیز به آن اضافه نمایید.
هنگامی که کره ذوب شد، گلاب را به مسقطی اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.

پس از آنکه مسقطی آماده شد باید سریع آن را در ظرف مناسب بریزید، زیرا به سرعت سفت می‌شود و پس از آن دیگر فرم ظرف را نمی‌گیرد. همچنین می‌توانید این دسر را در ظرفی بزرگ با کف مستطیل یا مربع شکل بریزید، به طوریکه قطر آن زیاد نشود، پس از آنکه چند ساعت در یخچال ماند آن را به اشکالی مانند لوزی برش بزنید و سرو کنید. این دسر را با پودر نارگیل تزیین کنید یا از خلال بادام، خلال پسته و... استفاده نمایید.

نشاسته گندم طبع گرمی دارد و برای مدت طولانی می‌تواند مانع از گرسنگی فرد شود. به همین دلیل به عنوان یک میان وعده نیز گزینه مناسبی خواهد بود.

چند نکته در مورد تهیه مسقطی

به دلخواه خودتان می‌توانید میزان شکر را کاهش یا افزایش دهید.
زمانی که مسقطی را روی حرارت قرار می‌دهید باید دائما بهم بزنید.
گلاب نباید زمان زیادی روی حرارت باشد، از اینرو وقتی آن را به مایع اضافه کردید پس از چند ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.

منبع: ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار