عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی آذری

خورشت قورمه سبزی یک غذای خوشمزه اصیل و لذیذ ایرانی است. در این دستور پخت قصد داریم خورشت قورمه سبزی به سبک آذری را به شما آموزش دهیم.

قورمه سبزی مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی (برای ۵ تا ۶ نفر) مواد لازم پیازچه خرد شده (قسمت سبز رنگ آن) 3 فنجان گشنیز خرد شده 3 فنجان روغن سبزیجات 3 قاشق غذاخوری گوشت دنده کبابی 500 گرم پیاز زرد 1 عدد زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری آب سرد 5 فنجان پیاز زرد برای سرخ کردن 1 و ½ عدد رب 2 قاشق غذاخوری لوبیا چیتی پخته شده 1 فنجان نمک 1 قاشق چایخوری لیمو عمانی له شده 4 عدد گوجه فرنگی 2 عدد
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

پیازچه، جعفری و گشنیز را خوب شسته و سپس آن‌ها را خرد کنید.

گوشت تکه شده، پودر زردچوبه، فلفل سیاه، ۳ فنجان آب و نصف پیاز را درون زودپز بریزید. پس از پخته شدن، پیاز را از درون زودپز خارج کرده و بقیه مواد را درون آن باقی بگذارید.

سبزیجات خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، درون یک ماهیتابه نسوز بریزید. آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا سرخ کرده و مدام هم بزنید. سپس سبزیجات را درون زودپز بریزید.

ماهیتابه را با دستمال تمیز کرده و سپس مقدار پیاز گفته شده را درون آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. رب گوجه را به آن اضافه کرده و حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت بالا آن‌ها را سرخ کنید. سپس این ترکیب را نیز درون زودپز بریزید.

۱ قاشق چای خوری نمک، ۱ و نیم فنجان آب سرد، ۴ عدد لیمو عمانی له شده، ۴ عدد لیمو عمانی درسته و لوبیا چیتی را درون زودپز بریزید. بگذارید پخته شوند. سپس مواد را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید.

گوجه فرنگی‌ها را ۴ قسمت کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند.

قورمه سبزی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار