عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خمیر شیرینی آردی

خمیر شیرینی آردی ( خمیر مادر )

  

مواد لازم :

 

آرد : 500 گرم

روغن یا کره :350 گرم

پودر قند : 300 گرم

وانیل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن + پودر قند +وانیل را با دست هم زده تا صاف شود . بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری صاف و یک دست  داشته  باشیم . خمیر را درون کیسه  نایلونی به مدت یک ساعت استراحت میدهیم . با اسانسها و موادی مثل کنجد،دارچین، زنجبیل، کاکائو و غیره میتوانید شیرینیهای  متنوع داشته باشید. این خمیر به مدت یک هفته درون یخچال قابل نگهداری میباشد.


موضوعات مرتبط: شیرینی پزی
برچسب‌ها: شیرینی پزی , خمیر شیرینی آردی , شیرینی کرکی , شیرینی وانیلی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار