عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

روش های تهیه برگه زردآلو

زردآلو میوه بسیار خوشمزه و خوشرنگ و لعابی است که در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد. البته در بسیاری از کشور‌ها میوه کمیاب و گرانی است و ما ایرانی‌ها از نعمت وفور این میوه برخورداریم. طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بسیار آسان است. فقط نیاز به صرف زمان و دقت کافی دارد. برای طرز تهیه برگه زردآلو یا قیسی دو روش ساده وجود دارد. روش استفاده از هوای آزاد که چند روزی طول می‌کشد و روش استفاده از فر گاز که چند ساعته آماده می‌شود.

۱. طرز تهیه برگه زردآلو در خانه در هوای آزاد

برش زردآلو‌ها

در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.

قرار دادن در سبد

سپس در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید تمیزی بیندازید و زردآلو‌ها را روی دستمال بچینید سپس دستمال دیگری روی آن‌ها بگذارید.

قرار دادن در هوای آزاد

حالا زردآلو‌های خوشمزه و خوشرنگ داخل سبد را یکی دو روز جلوی آفتاب قرار دهید.

نکته مهم:

یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلو‌ها را پشت و رو کنید تا آب آن‌ها کاملا خشک شود.

سایه خشک

بعد از حدود دو تا سه روز می‌توانید آن را سایه خشک نمایید. یعنی دیگر لازم نیست که در جلوی آفتاب باشد.

۲. طرز تهیه برگه زردآلو با فر گاز

دو نیم کردن زردآلو‌ها

ابتدا همانطور که در بالا گفته شد زردآلو‌ها را از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید.

داغ شدن فر

فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه‌ها را در فر داغ قرار دهید. حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید.

سر زدن به فر

کمی در فر را باز بگذارید و مرتب به آن‌ها سر بزنید و چنانچه لازم است آن‌ها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید.

نگهداری برگه‌های زردآلو

پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت ببرید.

منبع: salamatio.ir

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار