عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

پیده سبزیجات را رژیم دار‌ها بخورند!

این غذای خوشمزه بدون کالری اضافه است و برای کسانی که رژیم دارند غذای مناسبی است.

مواد لازم:
آرد: ۴۵۰ گرم
شکر: یک ق. چ. نمک: یک ق. چ. آب: دو و یک دوم پیمانه
خمیر مایه: یک ق. چ.

مواد لازم میانی:
روغن زیتون: ۲ الی ۳ ق. س. پیاز: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
کدو سبز: ۲ عدد
فلفل قرمز: ۲ عدد
فلفل سبز: ۲ عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم
کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
سویاسس: ۳ ق. س. فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید.

۲. شکر و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.

۳. خمیرمایه را در آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۴. خمیر را به خوبی ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

۵. روی خمیر را با پارچه‌ای تمیز و مرطوب بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا ور آید.

طرز تهیه مواد میانی:

۱. سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید.

۲. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

۳. سبزیجات خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

۴. ذرت، سویا سس، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.

۵. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شوند.

۶. خمیر را به پنج قسمت کرده و هر یک را رول کنید.

۷. هر گلوله خمیر را روی سطح کار به شکل مستطیلی به طول ۳۰ الی ۳۵ سانت و عرض ۸ الی ۱۰ سانت پهن کنید.

۸. مقداری از مخلوط سبزیجات تفت داده شده را وسط خمیر پخش کنید. دو انتهای خمیر (عرض خمیر) را روی هم قرار داده و ببندید (به شکل پیده). این کار را با بقیه خمیر‌ها تکرار کنید.

۹. پیده‌ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

۱۰. سپس آن‌ها را برش داده و سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...